kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
astrid
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2013 11:38
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 9

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: astrid »

Asiu!Może TY też powinnaś zadzwonić do zwrotów,w lubelskim ze sporym wyprzedzeniem wysyłają skierowania,więc może już byłoby coś fajnego na lipiec?
Dzisiaj nr schodzą jak " po grudzie",od rana zaledwie kilkanaście :(
Awatar użytkownika
zuzazg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 lip 2011 19:32
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: zuzazg »

W pomorskim dzisiaj ,,spadło" 135 numerków ;) ! Mój wyjazd coraz bliżej, mam 1998 numer NEUROLOGIA. Niestety już przyznają sanatoria z terminem wrześniowym,
boję się że to będzie na przełomie września i października- a tak chciałam jechać w sierpniu :kwiat: .
Pozdrawiam oczekujących
ZUZAZG
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

asia13 pisze:Rachel Faktycznie ta trojka tak sie ulozyla ale to przypadek.A co do Twojego wyjazdu nad morze to dzwon do funduszu grzecznie popros moze jakas pani Cie zrozumie.Ja nigdy nie dzwonilam i zawsze lekarka zaznaczala mi morze a oni wysylali mnie w gory ale nie zaluje np,Szczawnica piekna.Tym razem bede dzwonic o te zwroty choc nie mam wybranej miejscowosci .Poprostu nie wiem gdzie chce jechac wiem tylko ze chce lipiec.Pozdrawiam pa
Gdyby skierowali mnie w góry to byłabym zadowolona. Jest mnóstwo uzdrowisk w górach w całej szerokości - od wschodu do zachodu, ale mnie raczej w góry nie skierują. W skierowaniu mam napisane "nadciśnienie", którego tak na prawdę nie mam (kiedyś miałam malutkie ale od kiedy biorę leki wszystko minęło) a w górach czuję się rewelacyjnie. W ogóle jak jadę samochodem "w dół" czyli "w górę" to czuję się coraz lepiej, dlatego chciałabym na Południe Polski (jestem spod Warszawy). Na moim skierowaniu fundusz zapisał Świnoujście, Sopot, Inowrocław i Wieniec Zdrój. Jak znam życie to morze koło nosa mi przeleci :(
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asia13 »

astrid masz racje zadzwonie w poniedzialek i zapytam o ten lipiec.Teraz przez wekend bede sie zastanawiac co wybrac -gory czy morze, morze czy gory? O boze nie wiem!
Awatar użytkownika
elvis--
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2013 14:57

Post autor: elvis-- »

A moje skierowanko to gdzie się zapodziało? Cekam i cekam.
A moje skierowanko to gdzie się zapodziało? Cekam i cekam.
11030297-spanie-moose-w-fotelu.jpg (8.32 KiB) Przejrzano 313 razy
W50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2013 17:08
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: W50 »

U nas w bieżącym tygodniu ubyło ponad 500. Dobrze żre, oby tak dalej. W takim tempie mam przed sobą 9 tygodniu. Tylko kiedy zmieni sie "oczekiwanie na ...." na coś bardziej konkretnego, termin i miejsce?
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Rachel »

Gdyby w moim funduszu "schodziło" 500 tygodniowo to też jakieś 9 tygodni by mi pozostało, ale w moim funduszu schodzi więcej niż 500 tygodniowo :)
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Czy ktoś może mnie oświecić jak długo faktycznie czeka się na sanatorium z NFZ Wielkopolska ?
bary149
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2013 19:58
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: bary149 »

ibizka ja czakam od sierpnia 2012 i teras mam nr.13469 wiec niewiem ile jeszcze czekania kiedy bedzie koniec.tez wielkopolska
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 14:27
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 1 raz

Post autor: xzibi »

bary149 pisze:ibizka ja czakam od sierpnia 2012 i teras mam nr.13469 wiec niewiem ile jeszcze czekania kiedy bedzie koniec.tez wielkopolska
Startowałem koniec marca 2012 mając 38 tys a teraz 3700 a tybary149 masz taką dużą cyfrę po 9 miechach czyli coś 17 miesięcy mi wychodzi czekania.
Zablokowany