Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wreszcie Po 2 miesiącach i 3 dniach przesiadłam się do lokomotywy.
Podejrzewam,że jestem rekordzistką jeśli chodzi o okres siedzenia w pierwszym wagonie.
Na dziś numerek 957 i dalej czekam. Może wreszcie coś wyczekam.
Lawenda to już jedną nogą jesteś w kurorcie , ja niebawem wskoczę do pierwszego wagonu......obym nie zajęła Twojego miejsca, nie chcę tak długo tam siedzieć.
Aniu lubelski pociąg pędzi jak pendolino, długo nie zagrzejesz miejsca w pierwszym wagonie.
Tylko opolski pociąg to jakiś osobowy z długimi przystankami, chociaż........... za ostatnie 2 dni dostał dziwnie dużego przyspieszenia. Wysiadło 156-u pasażerów.
Obsługa opolskiego pociągu, chyba bardzo polubiła swoich pasażerów, że nie chce dać im wysiąść. Dzisiaj wysadzili tylko 3 pasażerów. A może jednak nas nie lubią............. i przez to nie dają nam wysiąść