Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziunia ja jestem z innego NFZ - tak, wyjeżdżamy razem, byliśmy już 3 razy. Poprzednim razem wydzwaniałam po zwrot w marcu 2016 i nie było dwóch w góry. Były po dwa ale nad morze a my nie chcemy. I doczekaliśmy do końca kolejki. Teraz też czekamy, po zwrot nie dzownie bo teraz nie dostanę urlopu.
Bogutka
Witam
W dniu dzisiejszym był tylko jeden zwrot z kardiologi
No niestety to nie dla mnie bo potrzebne dwa miejsca
Ale pani po wiedziała że trochę za krótko czekamy od czerwca 2017 ale mam dzwonić
jutro dzwonie ponownie
Moja mama ma profil reumatologia,myślę że niedługo dostanie skierowanie.
Mój zwrot był kilka lat temu nie pamiętam jaki miałam wtedy numer.
Mój wyjazd za rok