Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
jestes dobra kobieta ibisko .cierpliwa ,czytam wlasnie wszystkie twoje porady .wnuczka jak przyjdzie to pomoze boduzo mam papierow z zusu i funduszu .zofka
Grudzień 2011, 48.000, aktualny numerek 10.000.
18 miesięcy oczekiwania tuż tuż.
Czy będzie potrzebna nowa dokumentacja od lekarza?
A tak w ogóle to krew mnie zalewa.
Witam wszystkich w ten wietrzny ale słoneczny dzień z Trójmiasta! W pomorskim NFZ , neurologia 245 numerów w dół. Myślę że załapię się na wrzesień w górach!
Pozdrawiam wszystkich (Kamila pomorski NFZ) odezwij się !!!
Zuzazg
astrid w tej chwili mam nr.4018 .Skladalam z pulmonologii w maju 2012 r.Napisali mi ze okres oczekiwania 14-15 miesiecy wiec cierpliwie czekam.Choc im blizej to mniej cierpliwie mi to czekanie wychodzi.Codziennie zagladam na przegladarke ze moze juz cos wiadomo.Pozdrowionka pa