Sanatorium Wital w Gołdapi
-
bonia50+
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 wrz 2013 08:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 7
Re: Sanatorium Wital w Gołdapi
Z Warszawy jeździ bezpośredni pociąg do Ełku, czy do Suwałk też?? W tej chwili nie pamiętam.bonia50+ pisze:Podróż PKP jest na pewno pewniejsza ale te przesiadkiw mojej sytuacji są to trzy, więc liczę na BUSA.Kurować się na maksa ;hmmm nie wiem co masz na myśli
ale Ja taki właśnie mam zamiar[nie koniecznie nalewką ] wszystkie zabiegi od A do Z .
Przezorny zawsze ubezpieczony - może do obiadów kompotów nie podają?????. Więc taka nalewka to wspaniała popitka. Tak na marginesie - ile ona może mieć procent????.bonia50+ pisze:OCZYWIŚCIE ŻE LECZYĆA nalewka to tylko w razie wyjątkowych sytuacji ;podwyższonej temperatury ,dreszczy itp.
-
bonia50+
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 wrz 2013 08:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 7
Masz rację w każdej kawiarni w sanatorium sprzedawany jest alkohol ,ale to nie alkohol wypijany w kawiarni jest problemem tylko niekontrolowana dawka wypita przed pójściem na tańce do kawiarni.A procenty w mojej nalewce uzależnione są ilości dodanego C2-H6-O
Pozdrawiam
Pytanie do Pana(i) Kaowca. Czy kawiarnia jest obficie zaopatrzona w trunki ????. Bo kultura musi kwitnąć, a wspomagacze są niezbedneKaowiec pisze:To pić nalewkę albo moskiewski trunek jedziecie, czy leczyć się chcecie
-
motylekplamekkilek
- Na forum od: 24 kwie 2015 09:55
- Staż sanatoryjny: 1
Zostałam skierowana przez siedlecki ZUS do Wital w Gołdapi na turnus od 7.01.2016. Myślałam, ze w tym terminie pojadę tam sama
chyba będzie nas więcej z tych stron. Pozdrawiam Jana i Boni !