Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry .
Wiosenny ,chłodny pogodny dzień .
Smutne uroczystości polityczne
Weekend sobota ,prace w domu ,ogrodzie
Kulinarnie w temacie ,zawsze coś innego .
Dużo wypoczynku ,weekendowego ,trzymajcie się w zdrowiu .
Pozdrawiam ,pogodnego dnia .
Dzień dobry
U mnie bardzo pracowity, prace remontowe porządkowe powoli na ukończeniu. Dzisiaj przemeblowałam czwarty pokój. Przy okazji generalne porządki w całym mieszkaniu zrobione. Jeszcze parę drobiazgów w przedpokoju i finito. Trzeba powoli przygotowywać się do letnich wyjazdów. Kwiecień medyczny, więc jeszcze na zadzie trzeba siedzieć.
Dwudniowy wyjazd bardzo efektywny, trzeba trochę poleniuchować , takie zalecenia.
Dzień dobry
Chłodny dzień, będzie padać lecz
Cudowna rodzinna niedziela i wspólne śniadanie, obiadek, ciacho, wino - jest takie założenie.
Cudownego dnia tego też Wam życzę
Witam niedzielnie. Basieńko, wczoraj piekły Cię z pewnością uszy Otóż odwiedziłam Twoje miasto . Nie mówiłam wcześniej bo nie byłam sama, na musicalu Vesper u Ciebie w Operze ale ... wspominałam nasze spotkanie.... . Musical wart obejrzenia.... polecam
Serdecznie pozdrawiam Ciebie i cale grono tu zaglądających