Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oleńko może zadzwoń do nich ....bo to już jakieś dziwne.......maja na to 30 dni ...no dobra może być poślizg ....ale zeby aż tyle miesięcy?......zapytaj może listonosz zgubił Twój numerek po drodze
Oleńko...to jest niemożliwe by od pazdziernika nic nie przyszło do Ciebie. Jest ustawowo obowiązujący termin 30 dni na odpowiedz więc coś się stało po drodze.Skontaktuj się z nimi by wyjaśnić zaistniałą sytuację. Masz kopię wniosku w domu,który złożyłaś? Nie poddawaj się,nie siedz z założonymi rękami lecz działaj
Dzięki Kobietki.
List z NFZ dostałam i mam nr skierowania ale w przeglądarce internetowej ciągle skierowanie ma status oczekującego na opinię lekarza balneologa.
A może tak ma być?Nie chcę dzwonić bo Pani w NFZ już mi powiedziała że mam się nastawić na wyjazd w listopadzie 2017r.
Póki co złożyłam o prewencję rentową z ZUS i czekam na komisję
Oleńko prewencja ZUSu to zupełnie inna bajka.....i jak możesz to korzystaj ...mają dużo więcej zabiegów.....i w ten sposób możesz jechać raz na rok.....póki pracowałam tez tak robiłam
Witam wiosennie wszystkich oczekujących w kolejce na2017 r .U mnie ubyło 224 nr. dobre i tyle i tak nadal 100 z przodu .Trochę trzęsie na końcu tego wagonu ,. ale się jedzie i to najważniejsze . Pozdrawiam