Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Anusiu Tak Lądek to taka perełka wśród uzdrowisk a Wojciech ach przypomniałaś mi skrzypka ,cudne wspomnienia .A może jak nie wypaliły jaskinie to Kopalnia w Złotym Stoku I też polecam jak będzie czas , Skalne Miasto , tu tez ciepło się ubrać ,bo zimnica Bawcie się dobrze i super pogody życzę
Dzięki kochani za podpowiedzi , wszystkie miejsca polecane przez Was są strzałem w dziesiątkę. Właśnie wróciłam z wycieczki z Kłodzka i Bordo . Kłodzko - jestem zaskoczona, piękne miasto jest co pozwiedzać , niestety do twierdzy nie zdążyliśmy , w okresie zimowym czynna jest do godz 15 ( wejście). Mam szczęście że skumplowałam się z takimi podróżnikami jak ja . Nie wiem czy będę kiedykolwiek w tym rejonie Polski , chcę wykorzystać każdą minutę pobytu tutaj .
Anusiu, kopalnia węgla kamiennego w Nowej Rudzie,od Polanicy około 30 km.Atrakcji i przeżyć co nie miara .Tylko trzeba uważać na złośliwe duszki w ciemnych korytarzach
Wczoraj byliśmy w Bystrzycy Kłodzkiej i odwiedziliśmy Międzygórze, weszłam szklakiem na śnieżną , po drodze zobaczyliśmy ogród bajek i oczywiście wodospad, ciekawe miejsce. Jak jechaliśmy z Bystrzycy do Międzygórza na szczycie jednej z górek widać było jakąś budowlę , nie wiem czy to był kościół czy coś innego , ale niestety nie udało nam się trafić na szklak i zwiedzić . Pogodę na razie mamy dobrą , ale w tych regionach jest ostre powietrze , i nieraz jak zawieję taki zimny wiatr to przeszywa do szpiku kości . Pozdrawiam
ten koścół to sanktuarium Matki Boskiej Śnieżnej. Czy byłaś w Wambierzycach . Piekna Bazylika na wzór Jerozolimskiej ,Droga Krzyżowa i szopka Bardzo blisko Polanicy około 15 km.