kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
kramarek
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2013 21:55
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 4

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: kramarek »

Bozena2 jeszcze jedno a jaki masz podany czas oczekiwania? bo ja mam 11 miesięcy czyli jak by sie nic niezmieniło w czerwcu powinnienem dostać skierowanie ale czy tak bedzie :?:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

mamylko czy dotarło już do Ciebie skierowanie :?:
Bozena2
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2012 08:07

Post autor: Bozena2 »

witaj kramarek. ja miałam podany czas oczekiwania około 13 miesięcy, ale myślę wrzesień/październik dzwonić o zwroty. moja swatowa składała w czewcu i już miała numer 1200 i wyjazd, pewnie Ty masz na inne schorzenia dlatego Twój numer jest dużo wyższy niż jej a dzieli Was tylko miesiąc w terminie złożenia wniosku. życzę szybkiego wyjazdu
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

MAMYLKA DZIELĘ SIĘ INFORMACJAMI. pARKING JEST DROGI ,JEŻELI BYŁ KTOŚ gorszym samochodem to stawiał na ulicy trochę dalej od sanatorium. Wypożyczenie czajnika 30 zł, telewizja bezpłatna. Pokoje na 4 i 5 piętrze. Takie zwykłe ale spoko. Były jedno , dwuosobowe lub typu studio 4 osobowe. Proś od razu na recepcji z widokiem na morze. Koleżanka mówiła,że z wzięciem pojedynki trzeba się głęboko zastanowić bo można być samotnym wśród tłumu. Gdyż jakoś jest tak dziwnie ,że co chwilę zmienia się turnus, Jest tak duży obiekt i Ci komercyjni,że poprostu trudno znależć bratnią duszę, a samemu tak nie fajnie. Czwórka jak ona była to jedna się zgodziła , a w drugiej ciągle były jakieś animozje. Ona była w dwójce i była bardzo zadowolona. Razem z tą babeczką wszędzie sobie chodziły. Kijki można wypożyczyć.Można wypożyczyć rower - godzina 5 zł. Jedzenie do stołu podawane / bez szwedzkiego bufetu/ ale znajoma mówi,że głodna nie chodziła. Jeżeli jeszcze coś jej się przypomni to Ci napiszę.
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Mamylka i jeszcze znajoma mówiła,że ręczników nie trzeba brać bo są na wyposażeniu. Ważne jak się jedzie publicznym transportem, zawsze o trochę lżej
Awatar użytkownika
mamylka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 16:53
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: mamylka »

6basia6 pisze:mamylko czy dotarło już do Ciebie skierowanie :?:
Tak, dzisiaj był listonosz !
A u ciebie coś drgnęło ???
Awatar użytkownika
mamylka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

ibizka wielkopolska pisze:MAMYLKA DZIELĘ SIĘ INFORMACJAMI. pARKING JEST DROGI ,JEŻELI BYŁ KTOŚ gorszym samochodem to stawiał na ulicy trochę dalej od sanatorium. Wypożyczenie czajnika 30 zł, telewizja bezpłatna. Pokoje na 4 i 5 piętrze. Takie zwykłe ale spoko. Były jedno , dwuosobowe lub typu studio 4 osobowe. Proś od razu na recepcji z widokiem na morze. Koleżanka mówiła,że z wzięciem pojedynki trzeba się głęboko zastanowić bo można być samotnym wśród tłumu. Gdyż jakoś jest tak dziwnie ,że co chwilę zmienia się turnus, Jest tak duży obiekt i Ci komercyjni,że poprostu trudno znależć bratnią duszę, a samemu tak nie fajnie. Czwórka jak ona była to jedna się zgodziła , a w drugiej ciągle były jakieś animozje. Ona była w dwójce i była bardzo zadowolona. Razem z tą babeczką wszędzie sobie chodziły. Kijki można wypożyczyć.Można wypożyczyć rower - godzina 5 zł. Jedzenie do stołu podawane / bez szwedzkiego bufetu/ ale znajoma mówi,że głodna nie chodziła. Jeżeli jeszcze coś jej się przypomni to Ci napiszę.
Pięknie dziękuję za informacje, szkoda, że teraz są zwykłe pokoje. W 2010 dostaliśmy apartament. Jadę z mężem więc problem z samotnością odpada ! Będę prosić o pokój z widokiem na morze. Mam ochotę na rower, bo z chodzeniem to mąż ma problem a rowerkiem może się uda. Liczę na dansingi !!!!!!!! ;)
Awatar użytkownika
mamylka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

ibizka wielkopolska pisze:Mamylka i jeszcze znajoma mówiła,że ręczników nie trzeba brać bo są na wyposażeniu. Ważne jak się jedzie publicznym transportem, zawsze o trochę lżej
Bardzo wszystkim dziękuję za cenne rady - jadę 21.05. - będzie cudnie !
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asia13 »

Ja skladalam 28 maja 2012 r i mam nr 5835 kiedy moge dostac sanatorium .Zaznaczam ze to nfz Lublin
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Asiu13 :) a jaki okres minął od ostatniego pobytu w sanatorium z NFZ?
Zablokowany