Wojskowy Szpital uzdrowiskowy Lądek Zdr.
-
leszek1958
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 cze 2009 00:24
Re: Wojskowy Szpital uzdrowiskowy Lądek Zdr.
-
laurajoanna
- Na forum od: 11 maja 2012 20:16
Kto jedzie do z Zusu 28.06 na turnus psychosomatyczny? do Jubilata? Może mi ktoś powie jakie są zabiegi na takim turnusie i jak to wygląda?
najpierw ustal dla kogo to sanatorium jest super, dla zdrowych jak najbardziej, brzuch i celulitiś można podciągnąć co nieco o ile ma ktoś dość zaparcia aby ćwiczyć, większość „brzuchy” miała większe po niby rekonwalescencji, bo sklepów Ci tam dostatek a i lenistwo i inna perwersja szerzyła się jak najgorsze choróbsko ku uciesze większości (mojej także
Po co blokować miejsce potrzebującym i niedysponowanym, ale jak tam się leczyć będąc na wózku lub o kulach bo dziennie kilkaset schodów należy pokonać.
Ja poruszam się o kulach, i całe to sanatorium to
-
leszek1958
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 cze 2009 00:24
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
"Ja poruszam się o kulach, i całe to sanatorium to
misio dokończ proszę bo nie wiem co autor miał na myśli
Pozdrawiam i kosz uśmiechów ostawiam
Selene
Psychosomatyka zajmuje się rozpatrywaniem zależności psychosomatycznych, czyli dotyczących wpływu czynników psychicznych na organizm człowieka. Badania w modelu patogenetycznym poszukują czynników natury psychicznej w powstawaniu chorób somatycznych i wpływających na ich przebieg.
A ja myślałem że tam próbują bez rezultatu leczyć połamańców fizycznych, na pewno Ciebie też uleczą, jak i każdego wysłanego przez ZUS czego i ja doświadczyłem
Ktoś zdrowy kto nie musiał chodzić o kulach, gdy każdy krok jest równy bólowi kopnięcia w krocze nie zrozumie powyższego
Ja już wyciągnąłem rękę do zgody się z bólem, traktuję go jak brata, staram się ból zamieniać w śmiech , czasem się nie udaje a szkoda
PS. Czy kopnięcie w krocze jest bardziej bolesne u kobiet czy u chłopów, transwestyci tu głosu nie mają
- Małgosia69
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 cze 2011 22:49
- Oddział NFZ: Łódzki
M.
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
W pełni podzielam zdanie Andrzeja1955. A i jestem pełna podziwu dla Twojej Misiu pogody ducha i poczucia humoru
Tak trzymaj i do przodu
Serdecznie pozdrawiam i kosz uśmiechów ostawiam
Selene