Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie wyglądało to inaczej ogólnie przydział po 25 miesiącach ale 2 tygodnie temu wysłałam wypis ze szpitalaz prośbą o wyjazd w maju albo czerwcu i dlatego tak jadę
Mam pytanie .Skierowanie moje trafiło do weryfikacji a ja za dwa tygodnie mam mieć operację tarczycy . Czy poinformowanie o tym lekarza może mieć wpływ na przydział ewentualnie odrzucenie mojego skierowania, czy warto ryzykować i o tym mówić. Spodziewam się przydziału w lipcu/sierpniu.
Mi lekarz przy weryfikacji nic nie pisał o operacjichociaz było to tydzień przed. Tylkou mnie sanatorium jest wskazane nie wiem jak z tarczyca bo U mnie mija już 14 lat to nawetnie biorą tego pod uwage
Bietka,po operacji tarczycy nie wszędzie możesz jechać.Porozmawiaj z endokrynologiem i podejmij decyzję.Dowiedz się też w NFZ czy ta operacja zmienia coś,czy przysługuje po niej leczenie szpitalne.Jezeli tak to warto choćby ze względu na koszty.