Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Będąc w sanatorium nigdy nie biorę żadnej diety a i tak udaje mi się schudnąć.Ostatnio jak byłam w Równicy w Ustroniu schudłam 4 kg. Miałam pokój na 5 pietrze i na wszystkie zabiegi oraz na posiłki chodziłam schodami( nie korzystałam z windy) i spacerowałam po Ustroniu.
Pozdrawiam
Słoneczko Przecież Tobie wystarcza Twój basen i rower. Jak jeszcze zaczniesz się odchudzać to będziesz trzeszczeć. A wiesz, obwód w której części ciała spada pierwszy przy odchudzaniu?