Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witajcie. margot, obiecuję,że będę zdawać relacje z pobytu na bieżąco i obiektywnie , zanim Ty pojedziesz, to będziesz już wszystko wiedzieć jak i co .Pozdrawiam ze słonecznego Bytomia
Witajcie.Marku, jeszcze nie myślę nawet o pakowaniu , najpierw jeszcze święta przed nami, a dopiero po nich pomyślę o wyjeździe.Ja jadę we wtorek tak jak zaczyna się turnus, więc mam duuużo jeszcze czasu .A Ty tak wcześnie się tam wybierasz?
Witajcie . Becia tak wyjeżdżam niedziela po południu lub poniedziałek rano. mam pare spraw do załatwienia w Nowym Sączu i dlatego nie będę już wracał tylko już zostaje.
Witajcie.Zapewne Marku będziesz w Beskidzie jako jeden z pierwszych kuracjuszy naszego turnusu,zatem jak my dojedziemy, to Ty już czuć się tam będziesz jak gospodarz... ,myślę,że nas miło powitasz .
Witajcie Mili forumowicze dziś udało mi się zamienić sanatorium w Krynicy na Ustroń(byłam tam i jest super), więc niestety nie pojadę z Wami do Beskidu...Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam dobrego wypoczynku Becia