Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tenka dopiero od niedzieli będzie w Wysowej. Zanim się dobrze rozejrzy to parę dni poczekamy na relacje. Czy zdąży
pamięcią wrócić do chwil z przed ćwierćwiecza ? Będzie przecież żyć chwilą, wiemy jak to jest....
A może spróbujemy ulżyć fantazji i próbować pisać c.d. Tenki ? Myślę, że nie urazimy jej. Większość wpisów
na forum w dziale" na każdy temat" to efekt bardziej pragnień niż realnych zdarzeń .
Myślę,ze wiele osób i to zapewne......niejedną .Moja psiapsiółka w pierwszym dniu przyjazdu zaliczyła wycieczkę Polanica by night z ręką złamaną na parkiecie.Czy o takich przygodach myślicie dziewczyny?
Bardzo chętnie,bo super temat.Może napiszę o moim pobycie oczywiście pierwszym i dlatego najmocniej zapadł w pamięć.,spotkałam fascynującą osobę taka bratnia dusza ,chodziliśmy na spacery ,tańce,oczywiście nie obyło się bez złośliwości,ale takie życie.Czasami do późnej nocy( oczywiście nie legalnie i w jedynce ,żeby nikomu nie przeszkadzać),siedzieliśmy przy butelce wina i gadaliśmy ,gadaliśmy,wystarczyło potrzymanie się za ręce ,a było to coś niesamowitego.Nigdy nie posunęliśmy się dalej zresztą chodzi o to żeby gonić króliczka,bo jak się,go złapie to po zabawie,piszemy do siebie,czasami spotykamy ,oczywiście na gruncie tylko towarzyskim i wielki szacunek mamy do siebie wzajemnie ,nie ma kaca moralniaka i chyba o to chodzi na takich wyjazdach.Opowieści dziwnej treści na temat tego co dzieje się w sanatoriach to wychodzą rzeczywiście od ludzi ,którzy nigdy tam nie byli ,albo byli siedzieli jak przysłowiowe du..y,i wyobrażają sobie nie wiadomo co.Pozdrawiam pozytywnie zakręconych kuracjuszy i piszcie o swoich przygodach!