to jest nas dwóch pierwszakówgregor72 pisze:Mam skierowanie na 20.07 jadę pierwszy raz ....
Sanatorium Wital w Gołdapi
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 9
Re: Sanatorium Wital w Gołdapi
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 9
Ok.mówisz i maszgregor72 pisze:Woytek to już będziesz w temacie jak dojadę.Może wprost wprowadzisz mnie w tajniki ośrodka ?
No to szczerze współczuję Międzywodziagrzegorzgg67 pisze:Agnes, moja żona tak samo mówi o Gołdapi/super zabiegi, pełen profesjonalizm i organizacja/. Ja niestety pod koniec lipca wyruszam do Międzywodzia i to będzie
chyba tylko strata 18 dni urlopu. Pozdrawiam.
Agnes pozdrawiam i dziękuję za wsparcie.
mam dostać skierowanie do sanatorium Wital w Gołdapi, jestem po operacji kręgosłupa z niedowładem kończyn dolnych,
w związku z tym mam problem z poruszaniem się,
mam prośbę czy możecie napisać czy na zabiegi trzeba daleko chodzić, jaka sieć komórkowa najlepiej działa w pokojach?
Pozdrawiam
Z góry dziękuję
Leniwy jestem nie chce mi sie pisaćmartagral pisze:Witam wszystkich,
mam dostać skierowanie do sanatorium Wital w Gołdapi, jestem po operacji kręgosłupa z niedowładem kończyn dolnych,
w związku z tym mam problem z poruszaniem się,
mam prośbę czy możecie napisać czy na zabiegi trzeba daleko chodzić, jaka sieć komórkowa najlepiej działa w pokojach?
Pozdrawiam
Jestem przerażony. Dostałem skierowanie z ZUS na kilkutygodniowy pobyt w Gołdapi.
Jestem trzydziestoparolatkiem, który większość życia spędził w klubach nocnych wielkich miast. Taki mam zawód ale jest on zgodny z moją osobowością. Lubię imprezować i tyle
Przeczytałem to co piszecie i juz mi się chce płakać
Pozwólcie, że dopytam i z góry dziekuję za odp...
- Czy są tam osoby w wieku 35 - 40 lat ? Jaki stanowią procent ogółu?
- Czy muszę być z kimś w pokoju? A może można dopłacić i być solo???
- Czy muszę uczestniczyć w tych terapiach (w sensie wszystkich) ? Co jeśli coś pominę?
- Czy oprócz tej klubo-kawiarni jest w promieniu 50 km miejsce gdzie mozna poimprezować w cywilizowanych warunkach przy współczesnej muzyce ale nie Disco polo?
- Czy w okolicach października 2013 wybiera się ktoś równie pozytywnie zakręcony jak ja? Chodzi o to, żebysmy we dwójkę rozkręcili klimaty w tej miejscówce
Będę miał samochód wiec może jakiś plan gry z udziałem okolicznych miejscowości???
Z góry dziekuję za odp.