Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
O właśnie, tego nigdzie nie doczytałem, ale przeważnie wszędzie dla zusowców były. Kasiu, możesz się dowiedzieć jako nasz korespondent Bardzo prosimy...
Dla NFZ są (dzwoniłam w tej sprawie), ale Pani powiedziała, że warto jeszcze zabrać swój. To nie wiem... czy nie wymieniają czy na zabiegi się przydaje
To ja ze swoją kawą będę się uśmiechała raz do tego raz do drugiego czajnika bo jadę busem niestety... (Tylko jedną kawkę dziennie piję, to może bardzo nie nadwerężę. Statystycznie rzecz ujmując).