"Pałac na wodzie" Augustów

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ewa maro
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2015 22:26

Re: "Pałac na wodzie" Augustów

Post autor: ewa maro »

Agnieszka na prawdę przykro mi ze Augustów i Pałac na wodzie to nie bajka tylko prywatne podwórko Pana Falkowskiego,oczywiste to było że kuracjusze Zus-u to dla niego wrzody na d... i zło konieczne,nie ma prywatnych kuracjuszy a Pałac trzeba z czegoś utrzymać to jest po znajomości kuracjusz z Zus-u i niech będzie cicho bo Zus go więcej nie wyśle na darmowy wypoczynek .Przykro mi że Podczas Waszego turnusu nie dość ,że nie ma pogody to jeszcze takie sprawy.
Na pocieszenie napiszę Ci ,że ja jadę zaraz po Tobie także zapewne lepiej nie będzie .Dobrze że się nastawiam tylko na słońce i relaks ,także wszystko pozostałe to mi po prostu lotto.Zakwaterowanie jest,kocyk wezmę ,na słońce leżak ,wyżywienie -Albatros jeszcze chyba działa no i jak piszesz jest aqua park, rozrywki jakieś znajdziemy no a jeśli światło zgaśnie to kupimy sobie świeczki i będą wieczory przy świecach.
Nie możemy dać po sobie poznać że jesteśmy od kogoś zależni a Zus na pewno raport dostanie :!: i nie wiadomo czy wtedy nadal będziemy wrzodami :lol: jak nie będzie z czego pracownikom zapłacić za pracę :oops: .
Pozdrawiam Was serdecznie trzymajcie się pogoda niebawem się poprawi nie dawajcie się . głowa do góry
:kwiat:
Niusia59
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2015 17:31

Re: "Pałac na wodzie" Augustów

Post autor: Niusia59