Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj . Jeśli chodzi o wyjazd do sanatorium w ramach prewencji ZUS nie musisz być na zwolnieniu lekarskim, aby się o niego starać. Ściągasz wniosek ze strony ZUS-u lekarz wypełnia i zanosisz do ZUS-u. Potem już czekasz tylko na komisję lekarską (oj ja w tym roku miałam bardzo skrupulatnego lekarza orzecznika z zakresu neurologii). Osobiście ja cały czas pracuję, tylko jak jestem w sanatorium to biorę czasami L-4, choć zazwyczaj wykorzystuję urlop. Szczerze mówiąc gdyby nie rehabilitacja i zabiegi tak skomasowane i różnorodne jakie oferują w sanatorium a dla ZUS-owców w szczególności to nie byłabym tak aktywna zawodowo i częściej bywałabym na zwolnieniach lekarskich a kto wie czy już nie na rencie. Pozdrawiam.
Witam, bardzo dziękuję za wyczerpującą informację. Ja także pracuję i podobnie korzystam z zabiegów sanatoryjnych. Dla mnie to jedyna rehabilitacja, która mi pomaga, zwłaszcza zabiegi mokre. Tylko jak do tej pory wyjeżdżałam do sanatoriów w ramach NFZ. co 2-3 lata, byłam też z PEFRONu no i prywatnie. Prywatnie byłam w Połczynie w Gryfie i w Irenie. Zabiegi tamtejsze są dla mnie zbawienne. Czuje się tam rewelacyjnie i bardzo miło wspominam. I mam nadzieję, że jeszcze tam zawitam. Pozdrawiam
Witam. Otrzymałem skierowanie do Borkowa na turnus od 31.05.2014. Czy ktoś z okolic Piły jedzie autem i ma ochotę na wspólną podróż
Dorzucam do paliwa.Pozdrawiam
Gosiam nie musisz być na zwolnieniu wystarczy złożyć wniosek wypełniony przez lekarza ale wszystko o tym znajdziesz w temacie Sanatorium z ZUS lub Komisja w ZUS-ie
Witaj, wielkie dzięki, w takim razie w przyszłym roku muszę starać się o taki wyjazd. W tym roku czekam na wyjazd z NFZ, myśle, ze nastąpi na przełomie września-pażdziernika, , no i prywatnie także jadę, oczywiście do "mojego kochanego" Połczyna - pozdr