Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj,Mariolaa.
A gdzie byłaś na komisji? I co wybrałaś?
Jestem ciekawa może by się udało razem jechać,zawsze podróż we dwie osoby jest lepsza no i bezpieczniejsza.
Pozdrawiam
danna55 -ja jestem z łodzkiego i byłam na komisji w łódzkim ZUS - takze niestety nie bedziemy mogly razem podrózować bo bede jechała w Twoim kierunku- wybieram sie do Ciechocinka. Górskie miejscowosci tez były ciekawe az szkoda było rezygnowac z nich, tak kocham góry. Ale ich nie wzięlam, najpierw musze sie podleczyc abym mogła pospacerować po górach. Pozdrawiam i trzymam kciuki.
Hura !!! dostałam Sobieszewo od 8 października..pasuje mi jak ulał.... Tak się cieszę kochane dziewczynki,że dzisiaj nawet bez kuli chodziłam.... Jestem szczęśliwa.... Pozdrowionka moje słonka
Witaj bławatekO widzisz jak to w życiu jest ,raz człowiek ma pod górke ,a raz z górki .Masz juz z górki ,bierz się zatem w Sobieszewie za konkretne cwiczenia i wyrzuć te kule Pozdrawiam najserdeczniej
Witam,Bławatek0 czułam ,że Tobie się uda.
Ale jak było bo ja już jestem nerwowa,akurat ja myślę o wyjeżdzie ,ale w góry póki jeszcze jakoś sobie radzę ,bo myślę ,że z każdym rokiem będzie gorzej.Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrówka
Miałam na godzinę 8:10... oczwiście jak to ja.. byłam szybciej..wyszedł lekarz i pyta... Pani na 7:30_..a ja - nie- na 8.10... to zapraszam... badal mnie i wypisal karteczke z tora pojechalam na pietro...a tam mlodziutka pani mowi swibno czy sobieszewo... no to wiecie co wybralam.... pod domem mam autobus i na koncowym przesiadam sie w 112.... mam miesiecznczny bilet, Jestem szczesliwa. przepraszam, ale cos klawiatura sfiksowala,chyba ze zlosci.... Pozdrowionka moje kuracjuszowe slonka. ,,,
wczoraj mój komputer oszalał i litery zmieniały znaczenie... Kruszynko... chyba się domyśliłaś co miałam na myśli.... Oraz to,że może gdzieś w sanatorium się spotkamy... nie koniecznie w sobieszewie,choć to najnowszy ośrodek rehabilitacyjny... Pozdrawiam
Witaj bławatek mam tez taka nadzieję poniewaz juz oczekuje na komisję ZUS i próbuję pomóc szczęsciu ,co oznacza że może dostanę obiekt do którego chciałabym pojechać to nie wykluczone ,że sie spotkamy.Zasugerowano mi ,że może to być pażdziernik lub listopad br
Zdróweczka i miłego dnia