chciałam zrobic niespodziankę jadąc po męrza a .....!!!!!!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: chciałam zrobic niespodziankę jadąc po męrza a .....!!!!

Post autor: Felice »

Nie jestem "święta inaczej"ale trudno mi zrozumieć wypowiedzi osoby,która pojechała po męża.
Kobieto,a może on tam spotkał miłą osobę,nie wyzywającą innych bez powodu i poczuł się po prostu dobrze?Może spojrzyj w siebie i nie obarczaj wszystkich jeżdżących do sanatorium za swoje nieudane małżeństwo.Jeden wyjazd nie jest w stanie rozwalić żadnego związku.A twój biedny mąż nie był w stanie wyrzucić z pokoju tych pań co same tam wchodziły.Bardzo słabowity widocznie.
Awatar użytkownika
doda1234
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2011 12:20
Podziękował: 1 raz

Post autor: doda1234 »

Dziekuje, jestes bardzo miła! Czekam na wiadomośc na maila! Czytałam pare postów na temat Równicy i przyznam , że trochę jestem zniechęcona, dlatego kazda informacja będzie bardzo przydatna! Oczywiścice biorę poprawke na opinie malkontentów, którym wszystko i wszedzie przeszkadza, ale ziarenko niepokoju zasiane! Pozdrawiam!
AGA13
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2011 18:17

Post autor: AGA13 »

oj myszki moje myślą
....... a zobaczysz co się da a czego nie:)
bystre ja cholera a jakie święte ojoj
do tego i tamtego pierwsze jak te z dusznik
na trzeźwo nic nie wiedziały
jak to mówią co miało się w dupie tego nikt nie wyłupie
żal czytac tego jak dupska chronicie!!!
spadam z tego forum bo tu chore osoby tylko się udzielają ja jeszcze do nich nie należę
miłych zabaw
adam48
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2011 10:09

Post autor: adam48 »

AGA13 pisze:W PIĄTEK 18 LUTY
POJECHAŁAM PO MĘŻA DO DUSZNIKÓW ZDRÓJ CHCIAŁAM ZROBIC NIESPODZIANKĘ WIĘC POJECHAŁAM DZIEŃ WCZEŚNIEJ BO TURNUS KOŃCZYLI 19 LUTEGO.
TO CO TAM ZASTAŁAM ZOBACZYŁAM PRZEŻYŁAM ...
JEDNO WIELKIE PIJAŃSTWO I KURESTWO
W KOSZACH NA POKOJU SAME PREZERWATYWY I BUTELKI
OCZYWIŚCIE NIKT NIC NIE WIE NA TEN TEMAT
KOBIETY SAME PRZYCHODZIŁY DO POKOJU ŻEBY...
TERAZ MÓJ MĄŻ MILCZY A JA W PONIEDZIAŁEK JADĘ JUŻ SKŁADAC PAPIERY O ROZWÓD
ON (ONI) BAWILI SIĘ 3 TYG. A MI ZMARNOWALI CAŁE ŻYCIE.
DLA MNIE TO NIE JEST SENATORIUM TYLKO BURDEL ZA DARMO!!!!
miałem podobną sytuacje w dziwnówku z żoną,opisałem ją w ,miłośc i sex w sanatorium,wiem co czujesz.
adam48
Kuracjusz
Kuracjusz

kuracjuszom wydaje się żę daleko od domu nikt ich tam niezna i nikt się nie dowie,dlatego pozwalają sobie na szaleństwa.w domowym otoczeniu świadomośc ryzyka ,że ktoś zobaczy jest hamulcem. w sanatorium wszyscy sobie komplementują i czas spędzany beztrosko w kawiarniach i na tańcach podnosi atmosferę romansów .w takiej atmosferze większośc po nudnej domowej codzienności ulega, tylko przypadkowa wizyta męża lub żony to wykryje, ale to jest bardzo rzadko.reszta uczciwych kuracjuszy udaje że tego nie widzi,albo nie mówi ,żeby ich męzowie lub żony sie nie stresowali. sanatorium to mini burdel.
adam48
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam :) chyba mnie podkurzyłeś z rana :evil: jak juz miałeś taka wiedze o sanatoriach ,to po co wysłałeś tam swoja kobietę? o niej tez zapewne masz taką wiedzę w czesniejszą ,to niech lepi ruskie ,i pierze .A wizyty/z zaskoczenia/ z zasady składaja partnerzy,którzy maja sobie coś do zarzucenia .Nie sadzisz? :o[/quote] Taką wiedzę dopiero teraz mam ,bo po tym doświadczeniu zacząłem się interesowac tym tematem!
danka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 gru 2010 12:40

Post autor: danka »

Jak to się mówi każdy mierzy siebie własbą miarką.Myślę,że nie trzeba jechać na drugi koniec Polski,aby coś zrobić.Każdy jedzie do sanatorium w jakimś celu.............Pozdrawiam
Awatar użytkownika
anulka63
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2011 16:17

Post autor: anulka63 »

danka pisze:Jak to się mówi każdy mierzy siebie własną miarką.Myślę,że nie trzeba jechać na drugi koniec Polski,aby coś zrobić.Każdy jedzie do sanatorium w jakimś celu.............Pozdrawiam
POPIERAM w/w wypowiedź w 100% i nie należy wszystkich mierzyć jedną miarą,bo każdy jest inny :evil: ,a wyjątki nie stanowią reguły :!: Pozdrawiam kuracjuszy i kuracjuszki :)
Awatar użytkownika
doda1234
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2011 12:20
Podziękował: 1 raz

Post autor: doda1234 »

Anulko, sanatorium jest super pod wzgledem zabiegów i odreagowania od kłopotów dnia codziennego! Tylko w chorej głowie roją się myśli o romansach! Zresztą z kim tu romansować jak średnia wieku 85 lat! :D

anulka63 pisze:
danka pisze:Jak to się mówi każdy mierzy siebie własną miarką.Myślę,że nie trzeba jechać na drugi koniec Polski,aby coś zrobić.Każdy jedzie do sanatorium w jakimś celu.............Pozdrawiam
POPIERAM w/w wypowiedź w 100% i nie należy wszystkich mierzyć jedną miarą,bo każdy jest inny :evil: ,a wyjątki nie stanowią reguły :!: Pozdrawiam kuracjuszy i kuracjuszki :)
Aga12
Na forum od: 07 kwie 2011 00:12

Post autor: Aga12 »

adam48 pisze:Witam :) chyba mnie podkurzyłeś z rana :evil: jak juz miałeś taka wiedze o sanatoriach ,to po co wysłałeś tam swoja kobietę? o niej tez zapewne masz taką wiedzę w czesniejszą ,to niech lepi ruskie ,i pierze .A wizyty/z zaskoczenia/ z zasady składaja partnerzy,którzy maja sobie coś do zarzucenia .Nie sadzisz? :o
Taką wiedzę dopiero teraz mam ,bo po tym doświadczeniu zacząłem się interesowac tym tematem![/quote]

przykro mi :(
Zablokowany