Sanatorium Światowid w Świnoujściu
Re: Sanatorium Stołówka- Światowid w Świnoujściu
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2018 19:45
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 3 razy
Re: Sanatorium Światowid w Świnoujściu
nawet nie żartuj, to co piszesz, tak jest tragicznie? Czy ta Pani, to z księgowości czy jak?, Może niedużego wzrostu, mała, z drobniejszych i ona też może współpracuje z dietetyczką?
jak wchodzi się na stołówkę Światowidu i przechodzi się przez nią do końca to potem gdzieś tam na prawo do niej się idzie?
Ja tam będę korzystała z ich jedzenia... koniec stycznia turnus... proszę poradź.... zmartwiłam się..... ajajaj
Serdecznie pozdrawiam
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Do obsługi stołówki nie mieliśmy zastrzeżeń. Były osoby roszczeniowe i z tymi osobami obsługa miała problemy, ale na cały turnus były to dwie lub trzy osoby. Szczegółów nie będę opisywał
Tak, że spokojnie będzie dobrze, chyba,że coś się w między czasie zmieniło, ale nie sądzę. Pozdrawiam
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2018 19:45
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 3 razy
Bardzo dziękuję za słowa otuchy i wsparcia... jesteś niesamowity i wyjątkowy..Oby się nie zmieniło do tego czasu i od tamtego Twego czasu... Ale przecież różnie może być....niektóre obiekty sanatoriyjne zauważyłam mają różne kryzysy jeżeli chodzi o obsługę czy też na przykład Ukraińcy pracują albo szukają też personelu, który muszą opłacić, więc i jak najtańszego..i już mnie nic a nic to nie zdziwi .. Aczkolwiek uważam , że w takich obiektach sanatoryjnych to na pewno pracuje zmywarka i to wszystko musi być porządnie wyparzone ,więc widocznie jakieś zdarzały się może przypadki niefortunne.. często też pracują młodzi i niedoświadczeni i traktują to jako pracę przejściową i wcale nie przykładają się, też tak może być....hm.. co do dżemu to też mogłoby tak zdarzać się, że ludzie jak nie jedzą to zsycha się..
Pytałam się o tą panią co przyjmowała opłaty co była niemiła według Poldka, może on jeszcze napisze. Ale umieścił tą swoją opinię w wątku o tym sanatorium ale to jest stary wątek sprzed półtora roku chyba..
Dziękuję bardzo jeszcze raz,
Serdecznie pozdrawiam
Miłego wieczoru...