"Sanatorium Nad Kryniczanką" Krynica zdrój turnus kwiecień
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: "Sanatorium Nad Kryniczanką" Krynica zdrój turnus kwie
-
Andrzej111
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 sty 2012 22:36
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 8
Witaj! Nie mam zamiaru nikogo stresować, tym bardziej Margot, ale jeśli Ona pisze: "Trochę daleko będziesz miał do centrum , ale spacer dobra rzecz - na pocieszenie - bliżej na Jaworzynę", lub coś takiego: " z sanat. ,, Nad Kryniczanką " jest bliżej - bo jest ( dokładnie 2 przystanki Bus tj. ok. 1 km ), to ja się zastanawiam czy byłem w tym samym sanatorium "Nad Kryniczanką" przy ul. Ebersa i czy w tej samej Krynicy? Tam gdzie ja byłem to do ul. Zdrojowej i Bulwarów Dietla było max. 350m, zaś na Jaworzynę kilka kilometrów. Pozdrawiamtessarou pisze:Andrzejku nie stresuj mojej kochanej Margot... Pozdrawiam
- margot
- W naszej pamięci

-
samanta
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 29 lip 2012 16:55
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- margot
- W naszej pamięci

Samanto przyznasz , że w Krynicy tak szczerze trudno mówić o odległościach , ale jeśli ma się do pokonania 150m , a ok. 1000 m jest różnica - i stąd moje info o odległościachsamanta pisze:Jacku 528, wszystko co tutaj jest napisane jest prawdziwe , byłam rok temu w tym sanatorium i mimo wszystko wyjechałam bardzo zadowolona a z tą odległością to lekka przesada tak żle nie jest, w kilka osób lub w dueciedrogi szybko ubywa.Grunt to fajni ludzie
(a czajnik był na wyposażeniu pokoju)
POZDRAWIAM
Myślę też o zabraniu ze sobą rowerka, który to definitywnie ułatwi mi przemieszczanie się po okolicach (tych dalszych).
Małgorzato, ależ oczywiście, że możesz się zabrać ze mną. Jedziesz również do tego samego sanatorium?
- margot
- W naszej pamięci

Witajgosiek5 pisze:Jacku528, spójny mamy jedynie termin turnusu.Moje sanatorium to Watra. Ja nastawiam się raczej na piesze wycieczki. Z Nysy też mam kiepskie połączenie, jeden autobus do Nowego Sącza ( prawie 10 godzin jazdy), tak więc "spadłeś" mi z nieba z tą propozycją wspólnej jazdy, o ile oczywiście wybierzesz się tam auteczkiem. Póki co pozdrawiam .Małgorzata