gdzie najlepiej po operacji kręgosłupa

Rehabilitacja narządu ruchu. Sanatoryjne leczenie chorób stawów, kręgosłupa, ograniczenia ruchowe, stany pourazowe stawów i kości.
rewop04
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2013 17:20

Re: gdzie najlepiej po operacji kręgosłupa

Post autor: rewop04 »

Dzięki za wszystkie sugestie :)
No nic, jak się leczyć i płacić to u najlepszych, więc udało mi się jeszcze wykupić miejsce od 18 lutego. Operacja była bardzo poważna, jeszcze jestem młody więc skoro jest możliwość trzeba walczyć o powrót do pełnego zdrowia.
Opiszę wrażenia po powrocie, dla mnie to dziewiczy wyjazd, mam nadzieję, że jakoś to zniosę :)
pozdrawiam
stefek
Na forum od: 15 lut 2013 12:11

Post autor: stefek »

Selene pisze:Rewop04 witaj na forum :)

Wszystkie szpitale wojskowe mają bardzo dobra opinię i dobrą bazę zabiegową. Jeżeli Dolny Śląsk to polecam: 23 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo - Rehabilitacyjny w Lądku Zdroju.

Pozdrawiam :)
A czy w Lądku można załatwić pobyt prywatny i jakie sanatorium jest najlepsze dla schorzeń kręgosłupa?
rewop04
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2013 17:20

Post autor: rewop04 »

stefek pisze:A czy w Lądku można załatwić pobyt prywatny i jakie sanatorium jest najlepsze dla schorzeń kręgosłupa?
Ja jadę prywatnie, bo potrzebuję pilnie, a z NFZ tego jeszcze długo czekania. Praktycznie wszystkie oferują prywatne pobyty. Pytałem z ciekawości o wojskowe sanatorium, bo lekarz który mnie operował, jeden z najlepszych w Polsce, polecił mi tylko Busko i wojskowy.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Witam. Ja również starałam się o rehabilitacje w Wojskowym. Jestem po operacji kręgosłupa.Niestety przybliżony okres oczekiwania to 2 lata. Oczywiście z NFZ. Zrezygnowałam i zdecydowałam się na Konstancin gdzie czekałam 5 miesięcy. Natomiast jeśli chodzi o Busko to byłam w NIDZIE i wszystkim kuracjuszom polecam to sanatorium.
Awatar użytkownika
Mirabella
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2012 20:55
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Mirabella »

Ewiko....czy to był Stocer?
....podaj dokładne namiary na Konstancin
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Mirabello, ja byłam w CKR przy Gąsiorowskiego. Mają swoją obszerną stronę w necie. Opinie są bardzo różne. Więcej komentarzy na WYJEŻDŻAM DO SANATORIUM. Pozdrawiam.
Cecylia Ladek Zdroj
Na forum od: 02 paź 2013 23:52
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: Cecylia Ladek Zdroj »

Witam!

Na podstawie opinii moich klientów, polecam skorzystać z zabiegów w Lądku Zdroju. W wakacje gościłam Pana, który ze swoją żoną przyjechał z Niemiec. Jego znajomi polecili mu Lądek lub ... wyjazd na Węgry, ze względu na zawartość siarki!!! Stwierdził, że lądeckie wody zawierają jej najwięcej.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

:D
Najwięcej siarki zawierają wody w Busku Zdroju i w pobliskim Solcu Zdrój.W Busku wykonywane są również zabiegi na bazie wód jodkowo-bromkowych. Wody lądeckie to słabo zmineralizowane wody radoczynne, fluorkowe, siarczkowe, termalne.Podobny skład mają wody w Velkych Losinach, Teplicach i Jáchymowie w Czechach.Pozdrawiam serdecznie :D
ODPOWIEDZ