Czy wybaczamy partnerowi zdradę?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Czy wybaczamy partnerowi zdradę?

Post autor: forumowicz »

A jak często mężczyżni ,przyznają się ,że zdradzali :?:
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Kruszynko myślę, że przyznają się tak często jak kobiety z którymi fiku miku(i nie są to dziecinne zabawy) :).
Agat - mój znajomy mówi, że jak we własne łoże złoży...to nie cudzołoży :).
Pozdrawiam.
forumowicz

wygląda na to ze to tylko ja jestem porządny chłopak,i nie zdradzam!
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: agat »

Dzi
wniosek z tego, że sanatoryjne zdrady nie na swoim łóżko to wszystko cudzołóstwa i niewierności :lol: :lol:
forumowicz

"Czego oczy nie widzą,tego sercu nie żal". Myślę że jeżeli zastaniemy ukochanego/ną w sytuacji in flagranti,to raczej nie ma szans na wybaczenie.
forumowicz

Dzi nie zgodzę się z Tobą ,kobietki po zdradzie częściej mają wyrzuty sumienia i wyszepcą to szybciej niż mężczyżni.Rada dla kobietek :nie szepczcie tak szybo ;) nie dawajcie sie podpuszczać jeśli już :!: :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

"Droga " -Kruszynko -polemizowałbym z Tobą n/t KTO ma dłuzszy ..język.
To My płec brzydka lubimy się chwalic swymi "podbojami " ale w jakims % sa to tylko chwalby.
Bylem kiedys swiadkiem gdy w towarzystwie nie związanym z sanatoriami wyszedł TEMAT .
Zdrada i wtedy to Jedna z "Biłogłowych " kolejno wymieniła -Panow ,ktorzy byli w jej alkowie...
Kiedys usłyszałem ..niewązne co powiesz ale KTO........ to potwierdzi .
I wydaje Mi się poniekad bardzo dziecinne opowiadanie o "ilości " a NIE o jakosci Swych podbojow , bo ktos inny powiedział ..
Spasc ale z dobrego ..konia a nie z byle jakiej ..szkapy
forumowicz

Darku prawdziwy mężczyzna ,nie papla z kim gdzie kiedy i jak ,podobnie kobietka z klasą . ;) :oops:
forumowicz

Kruszynko ,zgadzam się z Tobą,jesteśmy bardziej wylewne i szybciej się wyklepiemy.Panowie dłużej zdradę utrzymują w tajemnicy,bywa że czasem podczas imprezy język im się rozplącze,wówczas to możemy dowiedzieć się o wszystkich pikantnych szczegółach.Znając ich naturę,na pewno dużo sobie dodadzą,podnosząc swoje ego. ;)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Drogie Panie

Nie mogę się z Wami zgodzić w sprawie,że to mężczyźni sa bardziej gadatliwi Uważam ,że wina leży po obustronach każde z nas ma inna naturę jedna osoba trzyma to w Sobie -inna bardzo koloryzuje stąd biora sie te plotki.
Jeden fakt może mieć duzo interpretacji tego samego ..wydarzenia.
Tak Mężczyżni jak i Kobiety po czasie opowiadaja ten sam ..Zwiazek ,ale zalezy to juz od indywidualnego podejscia sa Osoby mniej lub abardziej wylewne ,osoby skryte i bajkopisarze.
Każdy ,kto dopuscił się Zdrady wobec swego partnera zapewne inaczej czy tez inne mial ..powody do tzw niewierności czy mylę się ??
ODPOWIEDZ