Krynickie powitanie jesieni...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Krynickie powitanie jesieni...

Post autor: forumowicz »

W Krynicy bardzo miły wieczór, aż nie chce nie chce się wracać do na chatę. Jest ciepełko i popadało...delikatnie. W Zdrojowej grają bez jaj. Jakby chłopakom przybyło sporo lat. Więcej szaleństwa zaznacie w Hawanie czy u Łysego. Fajne dźwięki dochodzą z Galerii :) .
:mrgreen:
forumowicz

Witam wszystkich :) dziękuję za pozdrowienia i za pamięć.Selene napiszę jutro ,mam 30 sekund na ten wpis ;) Basiu sorki za nagły wyjazd ups ;) .A tak poważnie.........pozdrawiam z Muszyny :o też jestem zaskoczona ,ale mile.
Selene śniadanie było ok ;) :lol:
forumowicz

W Muszynie..,zakochałem się w kruszynie..!!! ;) Jest cudnie. Pozdrawiam. ;)
forumowicz

Mix witaj przystojniaczku :) chyba coś pomyliłes ;) mam na myśli imię Twojej miłości. :)
Ja póki co jestem zakochana w cudownym poranku ,cudownej ,jesieni w cudownych kolorach liści :)
forumowicz

"kruszyna" , to pani sprzedająca pyszne ciasteczka...,można stracić głowę. A "kruszynka" jest nieprzystępna i nieosiągalna dla innych,bo zakochana w ...!!! ;)
Moczyk...i dlaczego Ciebie tu nie ma. Dziewczyna chodzi rozmarzona z maślanymi oczkami i kocha się w kolorach jesieni i liściach , miast przelewać swoje uczucie na ukochanego....ach...!!! Pozdrawiam. ;)
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Widzę MIXiu, że warto było wyjechać do Krynicy ;)
Wprost tryskasz pozytywną energia i entuzjazmem :) :)
forumowicz

W Krynicy jest cudnie. Dobra pogoda i romantyczny klimat sprzyjają zakochaniu...ach...!!! ;)
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Zatem cieszymy się Twoim szczęściem forumowy kolego :)
forumowicz

oj panie Moczyk,jest pięknie,wyśmienicie,właśnie idę zamoczyć,no właśnie nogi w strumyku,wszystkie panie zawiodły się we mnie,jednak okazało się ze MIX to klasa facet! a mnie ,cóż pozostało,pogadać u Łysego z pięknymi lampucerami,jedna z nich pytała wczoraj,czy noszę broń przy sobie,proponowała mi nocleg w Prezydencie za 580zł,zrezygnowałem bo Prezydent w remoncie,tak wiec jak widzicie,jest tutaj nie dość że słonecznie,to niebezpiecznie,pozdrawiam!
forumowicz

Widzę, że wszyscy są zadowoleni z wyjazdu do Krynicy ;) Niektóre wpisy są niby niedwuznaczne, a jednak...bardzo tajemnicze 8-) 8-)
Na naszym turnusie rehabilitacyjnym są i tacy, którzy chcą sobie przedłużyć... :o te szczęśliwe dni ;)
ODPOWIEDZ