TULIPAN - Ustroń

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
babet62
Na forum od: 23 lut 2014 23:29
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Re: TULIPAN - Ustroń

Post autor: babet62 »

Wielkie dzięki za te informacje, które rozwiały moje obawy i już się cieszę, że jadę do Tulipana :D. Podaje mój adres: [email].pl
Ela1
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 maja 2011 13:10
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Ela1 »

Witam, Może ktoś posiada aktualne wiadomości na temat tego ośrodka. Przeglądałam stronkę i mają ciekawe oferty pobytów komercyjnych. Poszukuję pobytu w rozsądnej cenie, ale zanim się zdecyduję, chciałabym zasięgnąć opinii obecnych i byłych Kuracjuszy tego obiektu. pozdrawiam,
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Ela 1 To wszystko co tu przeczytałaś jest jak najbardziej aktualne info.Jak napisałam -byłam tam w lipcu ub.roku.Dzwoniłam w tym roku by zaklepać sobie pokój i wiem że sukcesywnie wymieniają wyposażenie pokojów.Gdyby nie było tam dobrze nie jechałabym po raz trzeci.Bo sama zauważyłaś że ceny konkurencyjne.Gdybyś się zdeydowała na pobyt tam to życzę udanego wypoczynku :kwiat:
Ela1
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 maja 2011 13:10
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Ela1 »

Dziękuję Ci bardzo Stokrotko, za cenne informacje... i chyba się zdecyduję na pobyt w Tulipanie:-).
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Ceny w Tulipanie trochę podskoczyły w tym roku-wraz z dopłatą do jedynki.Ale za to jest w całym budynku zasięg netu.Bez wychodzenia z pokoju.
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam zaglądam do Was obszerne opisy o sanatorium Tulipan dziękujemy atrakcyjne ceny warto się zastanowić na wyjazd
bez skierowania pozdrawiam :kwiat: :roll:
ODPOWIEDZ