Jak jest teraz w sanatorium?

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
beatricze
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2018 23:35

Re: Jak jest teraz w sanatorium?

Post autor: beatricze »

Witam
Obecnie są dostępne wytyczne Głównego Inspektora Sanitarnego z 11.03.2021 dotyczące pobytu w uzdrowisku. Polecam dobra lektura dla pacjenta. Personel musi zapoznać się i wdrożyć w życie oraz respektować od pacjenta.Warto wiedzieć przed wyjazdem a nie będzie niespodzianek!!
Tez wyjeżdżam 15 kwietnia
Pozdrawiam
Zuzza
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2021 18:40

Post autor: Zuzza »

niespodzianki mogą być zawsze . Jak np.ta w szpitalu uzdrowiskowo-rehabilitacyjnym w Kudowie.
[link]
Ostatnio zmieniony 31 mar 2021 19:23 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
Awatar użytkownika
BarbaraB64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2019 18:01
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 14 razy

Post autor: BarbaraB64 »

Witam Wszystkich :kwiat: Od 27 marca jestem w Lądku w Wojskowym pawilon 1. Codziennie rano mierzenie temperatury ,poza pokojami przemieszczamy się w maseczkach ,na stołówce przy stolikach po 3 osoby ,posiłki na dwie zmiany ,wszędzie dozowniki z płynem do dezynfekcji .Zabiegi normalnie się odbywają łącznie z mokrymi ,bez problemów można wychodzić na spacery ,jest zakaz odwiedzin i brania udziału w grupowych wycieczkach .Jedzenie jak dla mnie ok .Udało mi się dostać jedynkę ale w studio 2+1 więc łazienka na 3 osoby ,nie mam jeszcze wiedzy czy są zakwaterowania w pokojach większych niż dwójki .Ogólnie jak na początek jestem zadowolona .Pozdrawiam Wszystkich :kwiat:
FILIPINA
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2021 22:10
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski