Jantar Dziwnówek 14.03.2020r.
Re: Jantar Dziwnówek 14.03.2020r.
Mam jeszcze dodatkowe pytanie, czy jeśli przybędę około godziny 14.00 to nie będzie za późno?Chodzi o to że jadę do sanatorium pierwszy raz i nie orientuję się a nie chcę jechać samochodem ze względu na niepotrzebne koszty(paliwo,parking)
-
bozenka999
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 cze 2017 13:14
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękowano: 2 razy
Witaj,raczej dobrze być z rana,ale w każdym ośrodku jest inaczej,ja byłam w czas rano bo wyczytałam,że kto pierwszy to lepszy pokój dostanie i to była nie prawda bo pokoje były przydzielone tydzień przed turnusem,i nie było mowy o zmianie p.menedżer poinformowała mnie,że wybierać to mogę,ale jak przyjadę komercyjnie,a tak to mam słuchać i milczeć.Ale za to miałam załatwioną pielęgniarkę i p.doktora,który był bardzo miły ,tego samego dnia z rana.
- BarbaraG
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 sie 2018 12:24
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 41 razy
- Podziękowano: 24 razy
Hej. Mam dla Ciebie dobrą radę. Najlepiej jak zadzwonisz do sanatorium. Ja zawsze dzwonię i pytam o sprawy zakwaterowania. Dodatkowo podpowiem, że jadę zawsze dzień wcześniej. Po 14:00 ( dzień przed turnusem ) można już przyjechac. Bynajmniej ja tak miałam w sanatorium w Piwnicznej i Muszynie. Płacisz tylko za nocleg. Dodatkowo szybciej załatwiasz sprawy zabiegów. Dzięki temu, wszystkie zabiegi miałam do obiadu. Ci co przyjeżdżają póżniej mają w późniejszych godzinach Nie ma w tym dniu wyżywienia, bo turnusy z reguły zaczynają się kolacjDuhesz pisze: 24 sty 2020 15:24 Mam jeszcze dodatkowe pytanie, czy jeśli przybędę około godziny 14.00 to nie będzie za późno?Chodzi o to że jadę do sanatorium pierwszy raz i nie orientuję się a nie chcę jechać samochodem ze względu na niepotrzebne koszty(paliwo,parking)