Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hm, operacja to ostateczność ????? Uważam że jak w większości przypadków jest to bardzo indywidualna sprawa. Medycyna bardzo poszła do przodu i nie można straszyć ludzi operacją. Często jest tak że gdy nie poddamy się zabiegowi w odpowiednim momencie, zbyt długo będziemy zwlekali to skutki tego mogą być nieodwracalne. Tak było w moim przypadku. Mój ortopeda widząc moje wątpliwości zapewnił mnie że po operacji w 100 % stanę na nogi. Im dłużej będę zwlekała z decyzją szanse na całkowite wyzdrowienie będą malały. Zaufałam i ..................... zapomniałam co to bóle kręgosłupa. Normalnie funkcjonuję, pracuję i cieszę się życiem . Pozdrawiam.