PRZYGODA w SANATORIUM !!!
-
forumowicz
Re: PRZYGODA w SANATORIUM !!!
-
pogodynka
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 14 lut 2012 18:03
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 1
Hahaha , wszystko przed nami . mix , może będę pierwsza ? hahahahamix pisze:Nikt nie ma odwagi żeby opisać jakąs pikantną przygodę
- Małgosia69
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 cze 2011 22:49
- Oddział NFZ: Łódzki
-
forumowicz
Zorganizowało się już jakieś towarzystwo które spędzało razem wolny czas,utworzyły się oczywiście parki zainteresowane sobą trochę bardziej,no i pozostałem jeszcze wolny ja i jeszcze pewna pani.Nie było rady i spędzaliśmy razem czas na spacerach i potańcówkach.Ponieważ nie wykazywałem zbyt dużej inicjatywy aby nasza więż się bardziej pogłębiała,więc moja towarzyszka wzięła się energicznie do dzieła i zaczęła mnie coraz bardziej zachecać do....
A to była "twarda sztuka" i na nic się zdało sukcesywne deptanie jej po bucikach w czasie tańców i żenująco niski poziom mojej znajomości tańca ( myliłem kroki nawet przy figurach 2 na 1 ),tak że w końcu przekonała mnie do tego że powinniśmy sprawdzić póżną nocą czy jest między nami jakaś "chemia".
Trochę spanikowałem,no bo to krótko się znaliśmy....dopiero 2 tygodnie,a tu już taka konkretna sytuacja.No ale słowo się rzekło i tak oto w pewną bezksieżycową noc spotykamy się u niej w pokoiku ( miała jedynkę ). Oczywiście na początek było winko,patrzeliśmy sobie prosto w oczy....wymieniliśmy bakterie ( pocałunek ) no i potem to już pozostawało oczywiście.....No ale bardzo ważna jest higiena osobista...a jakże.WIęc umyłem się pierwszy i schowałem po kołderką czekając na to co ma nastąpić.Dziewczyna również poszła do łazienki.Czekam tak i czekam aż moja piękna Pani zachwyci mnie swoim widokiem i uniose się w rozkoszy ...i oto co się dzieje....kukuryku...budzę się rankiem o pianiu koguta.Ale wstyd ...usnąłem.
Podobno Pani próbowała mnie budzić....ale ile Ona czasu spędziła w toalecie,że doprowadziła mnie do tego stanu...???
-
pogodynka
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 14 lut 2012 18:03
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 1
mix , dopisz koniecznie jak zakończyła sie znajomość ;P
-
forumowicz
-