Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
nospa pisze: 01 wrz 2019 09:31
ZNP Ta sama górka jako słabo chodzący jestem tu uwięziony.Basen nieosiągalny po miasteczku też nie pochodzę.Ogólnie d...... blada.
...Ciche Wąwwozy znacznie wyzej i bardziej pionowo dla ludzi starszych i chorych to kaplica,uwiezienie na trzy tygodnie
jania pisze: 01 wrz 2019 14:23
Przy problemach kardiologicznych pokonanie tej gorki było ponad moje siły.Serce stawało dęba,problem z oddychaniem-mogło to się zle skończyć,więc zawróciłam Nastepnym podejściem uzbroiłam się w kijki i pomalutku dosłownie wspięłam sie na szczyt.Zejście również nie było łatwe,całe szczęście było sucho i przy dużej ostrożności z ulgą znalazłam się na dole.Wszystko zależy od kondycji i tyle.Pozdrawiam
...ludziom starszym i mniej sprawnym ,nawet kijki nie pomogą.Jak mozna ludzi chorych i starszych wysyłac do takich sanatoriów,czyzby lekarze nie mieli zielonego pojecia na jakiej wysokosci to lezy Ciekawa jestem jak tam jest zimą ale na własnej skorze sprawdzac nie bede ,o nie
A jak wysyłają sercowców w góry, niektóre ośrodki w Krynicy, Szczawnicy Wiśle, Ustroniu czy Wysowej. Tam są dopiero podejścia. Nałęczów to przy nich ledwie pagórki. Sanatoria ocenia szanowna komisja zdrowa na ciele, niekoniecznie na umyśle ale tego nie da się wyeliminować.