Krynica Górska 02.01-23.01

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
IwciaB
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 paź 2018 18:17
Oddział NFZ: Pomorski

Re: Krynica Górska 02.01-23.01

Post autor: IwciaB »

Ja przyjeżdżam do 20 WSUR 24.01, szkoda że się nie zobaczymy, ale czekam na relację z udanego pobytu 🙂
Awatar użytkownika
Anula251+
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sie 2018 22:11
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Anula251+ »

IwciaB pisze: 23 gru 2018 00:12 Ja przyjeżdżam do 20 WSUR 24.01, szkoda że się nie zobaczymy, ale czekam na relację z udanego pobytu 🙂
Ja będę też w Wojskowym od 25 stycznia😊
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Oczywiście będzie relacja :-)
Pierwsza informacja można przyjechać dzień wcześniej przyjęcia są od 16. Parking jest mniejszy niż zapotrzebowanie kto pierwszy ten lepszy . Pokoje będące w gestii dyrektora są już rozdysponowane . Parking płatny doba hotelowa przed czy po też dodatkowo płatna. Czyli standard . :D
forumowicz

Są jeszcze dostępne bilety na koncert noworoczny;-) Maleńczuk Kult Margaret w przedsprzedaży taniej :-D .Pytanie czy kawiarnia w wojskowym funkcjonuje ???
mlodychlopak20+
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 mar 2017 17:04
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: mlodychlopak20+ »

Chętnie spotkam się z kimś na miejscu :)

zapraszm na priv
forumowicz

mlodychlopak20+ pisze: 23 gru 2018 18:48 Chętnie spotkam się z kimś na miejscu :)

zapraszm na priv
Pan jako miejscowy podzielił by się wiedzą :-D na przykład gdzie można dostać wejściówki na koncert Pektus w kościele ;)?? I co z kawiarnią w wojskowym bo w listopadzie był przetarg na dzierżawę pomieszczeń ??
Awatar użytkownika
profus
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 cze 2017 19:40
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: profus »

forumowicz pisze: 23 gru 2018 08:25 Oczywiście będzie relacja :-)
Pierwsza informacja można przyjechać dzień wcześniej przyjęcia są od 16. Parking jest mniejszy niż zapotrzebowanie kto pierwszy ten lepszy . Pokoje będące w gestii dyrektora są już rozdysponowane . Parking płatny doba hotelowa przed czy po też dodatkowo płatna. Czyli standard . :D
Co do parkingu to racja, malutki. Będąc tam 5 lat temu to niektórym brakło miejsca i musieli gdzieś szukać. Na ulicy odradzam bo blokady zakładają. Ale jeśli nic się nie zmieniło to można zadzwonić wcześniej do ośrodka i zarezerwować sobie miejsce parkingowe
forumowicz

Niestety Pani nie chciała mi zarezerwować ani parkingu ani pokoju..:( ale będę jednym z pierwszych to jest szansa ! Dwa lata temu parkowałem koło rozlewni wody a pokój miałem w starym domu zdrojowym a tam raptem kilka miejsc postojowych do tego strefa zamknięta..:-D
forumowicz

Czy jakiś instruktor narciarstwa może polecić stoki w Krynicy??? :roll:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Instruktorem narciarstwa nie jestem ale polecić mogę...wybór co prawda niewielki,ale zawsze jakiś. Najbliżej Henryk, Słotwiny no i Jaworzyna. Myślę że znasz te stoki,bo czytałam że w Krynicy już byłeś.
Byli ze mną na turnusie tacy co do Tylicza lub na Wierchomlę jeździli.
ODPOWIEDZ