Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Jakoś nie widziałem twoich typowań Felicjo moje się sprawdziły-niestety w drugą stronę zostają jeszcze pozostałe mecze i udowodnienie że jeszcze potrafimy grać w piłkę-oby tak było
Gdzie został popełniony BŁĄD ?
Znam trenera Nawałke gdy nikomu nie znany jako Trener rozpoczynał Pracę w Katowicach.
Stworzył podwaliny sztabu Trenerskiego ,który Szybko Przeniósł się do Zabrza a stamtąd cała Ekipa pod wodzą Adama do kadry Polski.
Trener Nawałka oraz pozostali Trenerzy Jarek od bramkarzy czy Adam to w każdym calu profesjonaliści -choć Może za dużo Zobowiązań w stosunku do Reklamodawców.
A może Polska to TYLKO Lewandowski ,któremu inne nacje pomagają w zdobywaniu Bramek ?
Choć w eliminacjach była SIŁA -dziś jej zabrakło.
po prostu mecz Polakom nie wyszedł,pokonają Kolumbie i Japonię i będzie po ptokach,potem ogramy Anglię i gitara! będzie medal ,coś tak czuję! ap ropo Senegalu,to widzę ich w ósemce!
Dobrych kilka lat temu wstecz oglądałem na Eurosporcie młodzieżowe mistrzostwa Afryki w futbolu...
I co ?
Byłem prawie zszokowany widząc takich wtedy młodych mistrzów.
Zapowiedziałem im mistrzostwo za kilka lat na mundialu.
I stało się.
Dlatego nie byłem dzisiaj zdziwionym.
Ot - po prostu sztuka przewidywania.
A świat nie tylko futbolowy zmienia się.
Problem - czy nasi mają jeszcze jakieś szanse - wkrótce się rozwiąże...
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...