Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
No OK, ale byłeś już na komisji i taką ofertę Ci złożono, czy tylko tak sobie teoretycznie rozważasz?
W zeszłym roku ze śląskiego zusu wysyłano tylko do ośrodków na południu Polski - mowa o rehabilitacji narządów ruchu.
W Śląskim ZUS popularny jest Ustroń.
Z tego co piszesz Przemust 3 to marne szanse na marzec, kwiecień , maj , . dawno rozdane miejsca na turnusy. (chyba ,że ze zwrotów ale wątpię)pisać o czerwonej książeczce też nie ma po co. Zejdź na ziemię . Teraz jak piszą inaczej wszystko się odbywa a orzecznicy przy wejściu się wpół nie kłaniają zapraszając do środka (z resztą nigdy tak nie było nawet z czerwoną książeczką ) i nie Dziwnów tylko Dziwnówek Dobrego wyboru
Witam, to bardzo dziwne że możesz wybierać, bo tak było do zeszłego roku gdzie miałem do wyboru 3 ośrodki. Pytałem się znajomej która pracuje w ZUS-ie i od tego roku się zmieniło z góry narzucają gdzie pojedziemy. Pozdrawiam an.
Ja wybrałem Polańczyk Jadę już w poniedziałek a wybór miałem między ustroniem, buskiem ale ja zaproponowałem Polańczyk i bez problemu dostałem pozdrawiam.