Wybór sanatorium, wiosna 2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zuza-zuza
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2017 13:08
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: WYBÓR

Post autor: zuza-zuza »

przemust3 pisze: 03 mar 2018 11:10Sosnowiec
No OK, ale byłeś już na komisji i taką ofertę Ci złożono, czy tylko tak sobie teoretycznie rozważasz?
W zeszłym roku ze śląskiego zusu wysyłano tylko do ośrodków na południu Polski - mowa o rehabilitacji narządów ruchu.
W Śląskim ZUS popularny jest Ustroń.
Kuracjuszka_08
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2018 19:22

Post autor: Kuracjuszka_08 »

Też bylam na komisji w Sosnowcu ale zadnego wyboru nie mialam ,tylko czekac na pismo z miejscem i terminem.
przemust3
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2018 20:56
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: przemust3 »

możliwe że tak się ma jak się pokarze jak mówi jeden internista "cudowną czerwoną książeczkę otwierającą wszystkie drzwi u lekarzy"
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Wybór sanatorium, wiosna 2018

Post autor: sztani »

Z tego co piszesz Przemust 3 to marne szanse na marzec, kwiecień , maj , . dawno rozdane miejsca na turnusy. (chyba ,że ze zwrotów ale wątpię)pisać o czerwonej książeczce też nie ma po co. Zejdź na ziemię . Teraz jak piszą inaczej wszystko się odbywa a orzecznicy przy wejściu się wpół nie kłaniają zapraszając do środka (z resztą nigdy tak nie było nawet z czerwoną książeczką ) i nie Dziwnów tylko Dziwnówek :) Dobrego wyboru
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,piszesz że korci Cię morze-jeżeli będziesz miał aż taki wybór to Jantar w Dziwnówku,Pozdrawiam i Miłej Owocnej Kuracji Życzę :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Witam, to bardzo dziwne że możesz wybierać, bo tak było do zeszłego roku gdzie miałem do wyboru 3 ośrodki. Pytałem się znajomej która pracuje w ZUS-ie i od tego roku się zmieniło z góry narzucają gdzie pojedziemy. Pozdrawiam an.
Awatar użytkownika
Jerzy Nowak
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2018 16:29
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Jerzy Nowak »

Ja wybrałem Polańczyk
😀 Jadę już w poniedziałek a wybór miałem między ustroniem, buskiem ale ja zaproponowałem Polańczyk i bez problemu dostałem pozdrawiam.
ODPOWIEDZ