opinie o sanatorium Perła Bałtyku w Kołobrzegu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Rubin
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2018 08:16

Re: opinie o sanatorium Perła Bałtyku w Kołobrzegu

Post autor: Rubin »

Polka pisze: 08 mar 2018 21:32
Rubin pisze: 01 mar 2018 12:08 Cieszę się że są pozytywne opinie. Ja będę w maju
Witam.
Sanatorium bardzo fajne i godne polecenia :-)
Ciekawe czy będzie trochę osób około 50 ki.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: opinie o sanatorium Perła Bałtyku w Kołobrzegu

Post autor: darek »

Polka pisze: 08 mar 2018 21:31
mechanik pisze: 05 lut 2018 20:34 dzięki darku za informację ale czy możesz jeszcze udzielić informacji czy standardy pokoi są takie same i czy bardzo problem z autem ?
Witam.
Wróciłam z tego sanatorium końcem lutego. Z parkingiem niestety problem. Pozdrawiam
..Z całym szacunkiem .
Perła Bałtyku jest w strefie wyłączonej z ruchu samochodowego .
Jest tam tylko czasowa mozliwość podjazdu podczas wymiany turnusów dla pojazdów UPRAWNIONYCH plus chyba 3 lub 4 koperty dla osób posiadających tzw Karty parkingowe.
Byłem w Perle kilka razy i widziałem tzw Akcje Strazy Miejskiej czy Policji kiedy konsekwentnie karano mandatami i DOBRZE bo jegomość wjechał na podjazd dla wózkow swym stalowym rumakiem .
Dosłownie 20 metrów jest prywatna posesja gdzie wielu kuracjuszy za ODPŁATNOŚCIĄ zostawia swe samochody-fakt około 20 miejsc
Około 100 metrów jest ulica Kościuszki gdzie sa BEZPŁATNE parkingi miejskie
około 300 metrów sa dwa parki