Ustka Perła

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 22:02
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Ustka Perła

Post autor: To_ja_Jowita »

basiat pisze: 03 paź 2017 11:55 A zabiegi??? Co z zabiegami??? Piszemy tu o sanatoriach, a więc o leczeniu przede wszystkim, a nie o wczasach. Nappisz coś prosze o zabiegach. Jakie były i czy byłaś z nich zadowolona?
Ja miałam kąpiele solankowe, perełkowe i borowinowe. Rewelacyjne były masaże. Miałam również trochę zajęć ruchowych na rowerku i orbitreku.
Niestety zajęcia na basenie musieliśmy wykupić sobie dodatkowo. Załatwiono nam karnety, co wychodziło trochę taniej (basen był ok. 1 km oddalony do Promyka).
Byłam pierwszy raz i nie mam porównania jak wyglądają zabiegi w innych sanatoriach. Kończyliśmy wszyscy zabiegi ok. godz. 11.00.

Według mnie wszystko było OK, chociaż jak zwykle to bywa, były osoby co narzekały na wszystko ...

Nie ma nic w tym złego, że tak wcześnie kończąc zabiegi trochę ten wyjazd traktowaliśmy jak wczasy. Więc wybacz, ale Twoja uwaga była zdecydowanie nie na miejscu ........

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Nie obrażaj się na mnie Jowita, bo nie chciałam robić Ci żadnych uwag. Po prostu zawsze szukam w tym dziale przede wszystkim opinii dotyczących zabiegów. I w pierwszej kolejności ich poszukuję. Oczywiście ważne są też warunki zakwaterowania, jedzonko , pogoda , rozrywki i oczywiście sami kuracjusze. Teraz mam juz komplet Twoich informacji i bardzo Ci za nie dziękuję :kwiat:
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 22:02
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: To_ja_Jowita »

basiat pisze: 03 paź 2017 22:45 Nie obrażaj się na mnie Jowita, bo nie chciałam robić Ci żadnych uwag. Po prostu zawsze szukam w tym dziale przede wszystkim opinii dotyczących zabiegów. I w pierwszej kolejności ich poszukuję. Oczywiście ważne są też warunki zakwaterowania, jedzonko , pogoda , rozrywki i oczywiście sami kuracjusze. Teraz mam juz komplet Twoich informacji i bardzo Ci za nie dziękuję :kwiat:
A uzupełniając jeszcze w sprawie zakwaterowania to dodam, że pokoiki mieliśmy czyste, łazienki duże. Ręczniki mieliśmy wymieniane po połowie turnusu, także zdecydowanie to sanatorium polecam.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ