Grażynko lekarz wiele powinien wiedzieć,ale to nie znaczy,że nie możemy iść do niego przygotowani.
SlawaAnna może lekarz skierować Ciebie na szpitalną rehabilitację uzdrowiskową z rozpoznaniem jak powyżej.
Po raz kolejny napiszę,że nie ma takiej formy leczenia jak poszpitalne,to schorzenie a nie pobyt w szpitalu decyduje o tym.
I tak o wszystkim zdecyduje balneolog,ale zawsze próbować warto.
Uzdrowiskowa rehabilitacja
-
SlawaAnna
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 04 paź 2015 11:55
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Uzdrowiskowa rehabilitacja
Felice, ja wiem o tym, co piszesz wyżej, mnie chodziło tak naprawdę o co innego - na "poszpitalnym" już byłam dwukrotnie (leczenie, a potem rehabilitacja), i chyba wystarczy;) Teraz myślałam o sanatorium za 2 lata, ale wolałabym żeby to była rehabilitacja w sanatorium jeśli byłaby taka możliwość. Dlatego jak przeczytałam, że jest taka opcja (zresztą na formularzu jest) rehabilitacja uzdrowiskowa w sanatorium, i jeśli lekarz rodzinny może skierować i jeśli to trwałoby 4 tygodnie = więcej zabiegów, to by mi bardzo pasowało.Felice pisze: SlawaAnna może lekarz skierować Ciebie na szpitalną rehabilitację uzdrowiskową z rozpoznaniem jak powyżej.
Po raz kolejny napiszę,że nie ma takiej formy leczenia jak poszpitalne,to schorzenie a nie pobyt w szpitalu decyduje o tym.
I tak o wszystkim zdecyduje balneolog,ale zawsze próbować warto.