Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zyrafa pisze:Hejka.Ja jadę do Kolejowego szpitala uzdrowiskowego .Przyjadę z Wloclawka . Dotre do Ciechocinka dopiero 19.02 to chyba niedziela Pozdrowionka dla wszystkich.
No to ty prawie jak w domu, skoro z Włocławka, no chyba że tam przesiadka
czlowiek50 pisze:Wiesniaczkaela sory jesli poczułas sie obrazona za jezyk, ale to tak nie chcacy
Ja obrażona Nie Ty pierwsza i nie ostatnia jęzorki pokazujesz, one wyglądają na uśmieszki Żyrafa jakie wypady do domu w soboty to się tańcuje a w niedzielę po tańcach kuruje
zyrafa no nie wnikam, ale to jak na zabiegi to mozna codziennie dojechać, ale odpoczynek typu relaks od codziennosci też dużo daje,no ale każdy ma swoje, rozumiem
Pobudka he he , a tak na serio, wie ktoś coś więcej o ZNP, niby czytałem o nim ale to tylko tyle co samo sanatorium napisało ale chętnie dowiedział bym się czegoś, od kogoś kto tam już był, i tak jadę z wesołym nastawieniem ale miło było by coś o tym miejscu wiedzieć.Zyrafa pomacham jak będę jechał przez Włocławek