Kudowa Zdrój ZAMECZEK

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Kudowa Zdrój ZAMECZEK

Post autor: Betina71 »

Bogutka5 pisze:Byłam w Kudowie w Bristolu - jedzenie też było marne. Ziemniaki na obiad sine, mieso gotowane twarde bez smaku, dieta monotonna, niedobra. Poza tym wszystko super. Bliskość Czech super. Góry Stołowe i nasze i czeskie bardzo piekne.
Bogutka
KUDOWA jako miasteczko,kurort swoim urokiem nadrabia niedogodności posiłków w sanatoriach,ośrodkach. Jednak nie samym jedzeniem człowiek żyje i jedziemy tam w innym celu :kwiat: Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Bogutka5 »

Betina71 pisze:
Bogutka5 pisze:Byłam w Kudowie w Bristolu - jedzenie też było marne. Ziemniaki na obiad sine, mieso gotowane twarde bez smaku, dieta monotonna, niedobra. Poza tym wszystko super. Bliskość Czech super. Góry Stołowe i nasze i czeskie bardzo piekne.
Bogutka
KUDOWA jako miasteczko,kurort swoim urokiem nadrabia niedogodności posiłków w sanatoriach,ośrodkach. Jednak nie samym jedzeniem człowiek żyje i jedziemy tam w innym celu :kwiat: Pozdrawiam.
Dlatego zupełnie jedzeniem się nie przejmujemy.
Bogutka
zbl63
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 sty 2013 18:38
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękowano: 1 raz

Post autor: zbl63 »

Witam bozenag ja jadę z Lublina od 22 czerwca do Zameczka w Kudowie
Proszę o najświeższe inwormacje po powrocie
Pozdrawiam