Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
I ja TYŻ Skarga była pisana i przecież kontrola była i co i nic ponoć to nie dało .Pokazali pare pokoi po remoncie, tężnie i finito Ciągną puki się da .Co wyciągną to ich
Żeby skarga była skuteczna, trzeba zebrać mocne dowody: dokładny opis sytuacji, zdjęcia, opinie świadków, opinię ekspertów (np. sanepid, prawnik, policjant)... Inaczej można sobie tylko pogadać
O matko a ja myślałam ,że Podczele jest najgorsze ale po Twoim opisie Elu widać , że chyba nie. Kiedyś moja znajoma z sanatorium mówiła , że dostała jakieś takie okropne miejsce (nie pamiętam gdzie ) i wiecie co zrobiła ? Z internetu, z gazet wyszukała wszystkie takie okropne opisy poparte zdjęciami i z odpowiednim pismem przewodnim odesłała do NFZ . Nie wiem co tam napisała ale zamienili jej na Kołobrzeg. Teraz czekam na skierowanie i tak sobie pomyślałam,że gdybym tam dostała to zrobię tak samo. Nic nie tracę bo w takie miejsce i tak bym nie pojechała .