Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jadę do Kudowy ale na turnus 24 lipca-14 sierpnia do sanatorium ul.Zdrojowa,byłem w Kudowie i znam uroki tego miejsca jak również terapie w Piekielku,Raju czy Kosmicznej, miejsce super i termin tez, życzę wszystkim udanej kuracji i wspaniałych wspomnień z Kudowy.
Krzysztof100 dzięki za podpowiedź co do uroków tego miejsca. Kudowę pierwszy raz zobaczę ale opinie są dobre a jak się dobierze fajne towarzystwo to już będzie super.Za tydzień już będę na miejscu. Ale Ty też masz super okres na przełomie lipca i sierpnia. Jak będziemy ciągnąc posty to może z twojego okresu wyjazdu znajda się chętni do zapoznania. Pozdrawiam
Ja już prawie na walizkach....... urlop podpisany, ostatnie zakupy i przyjdzie mi jechać autobusem z przesiadką ale jakoś dam sobie radę Pozdrawiam....
Czy przypadkiem ktoś się wybiera do Kudowy na turnus 24 lipiec-14 sierpień z Nfz,byłoby milo spotkać się w Piekiełku czy Raju. Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy.
Popatrz Krzysiu, mieliśmy jechać w tym samym czasie do Lądka, a tu ja już po półmetku a przed Tobą jeszcze tyle czasu do wyjazdu. Lądek jest magicznym miejscem i jeśli będziesz miał okazję tu przyjechać to nie wahaj się. Pozdrawiam
krzysztof100 pisze:Czy przypadkiem ktoś się wybiera do Kudowy na turnus 24 lipiec-14 sierpień z Nfz,byłoby milo spotkać się w Piekiełku czy Raju. Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy.
Wybieram się od 2 sierpnia do 16 sierpnia, zapewne sie spotkamy