Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wniosek złożyłam 30 stycznia 2014r. ,a przy numerze 2060 odczytałam wiadomość, że mam przydział do Mewy. Mama ma już numer 1812, a przydziału brak , więc jakiejś reguły w tym nie widzę . Może to zależy od schorzenia? Ja laryngologiczne. Pozdrawiam M.
maltor pisze:Wniosek złożyłam 30 stycznia 2014r. ,a przy numerze 2060 odczytałam wiadomość, że mam przydział do Mewy. Mama ma już numer 1812, a przydziału brak , więc jakiejś reguły w tym nie widzę . Może to zależy od schorzenia? Ja laryngologiczne. Pozdrawiam M.
Ja złożyłam w maju, pewnie jeszcze trochę poczekam Mam nr 11 371. Pozdrawiam maltor i życzę udanego wyjazdu
Marysiu myślę , że będziesz miała przydział gdzieś pod koniec roku. Zależnie od schorzenia czeka się średnio półtora roku ale jeśli byłaś już w sanatorium to 18 miesięcy od ostatniego pobytu. Ja już miałem numer malutki i myślałem, że już dostanę a przyszło po 2 miesiącach. Z numerami dzieje się tak, że ja od 19 .01 .15 spadłem o 3700. Przy takim tempie dostałbym skierowanie pod koniec roku a będę miał około lipca czy sierpnia przyszłego roku. Powodzenia.
jan19557 pisze:Marysiu myślę , że będziesz miała przydział gdzieś pod koniec roku. Zależnie od schorzenia czeka się średnio półtora roku ale jeśli byłaś już w sanatorium to 18 miesięcy od ostatniego pobytu. Ja już miałem numer malutki i myślałem, że już dostanę a przyszło po 2 miesiącach. Z numerami dzieje się tak, że ja od 19 .01 .15 spadłem o 3700. Przy takim tempie dostałbym skierowanie pod koniec roku a będę miał około lipca czy sierpnia przyszłego roku. Powodzenia.
Witaj Jan..nie możesz chyba za bardzo generalizować odnośnie czasu oczekiwania do sanatorium.Ja należę do Rzeszowskiego NFZ i juz kilka razy byłem w sanatorium,a okres czekania od 12 do max 13 miesięcy był.A nie możesz wcześniej jechać ponownie,aż minie 18 miesięcy od ostatniego dnia ostatniego dnia pobytu w sanatorium.Jeśli by wyjazd wyszedł wcześniej,to po prostu musisz przepuszczać osoby które są poza Tobą a Ty czekasz.Już właśnie tak miałem,że wyszdł mi wg kolejki wyjazd po 17 miesiącach po poprzednim i cały miesiąc czekałem dłużej.Pozdrawiam..