Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Henrys , o jakich badaniach piszesz w ogóle ?
U nas nie wzywają do lekarza orzecznika , wszystko odbywa się zaocznie .
A Ty musisz stawić się osobiście ?
Ale ok , może u was jest inaczej , mam nadzieję , że po wszystkim napiszesz co i jak .
Pozdrawiam i powodzenia .
Bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Jestem Warszawy, nie miałam komisji - dostałam orzeczenie zdalnie na podstawie dokumentacji. Henrys66 daj znać jak komisja. Ja umówiłam się na e-wizytę w ZUS i spróbuje się czegoś dowiedzieć.
Pozdrawiam wszystkich
Witam. Badania zlecone przez neurologa ( morfologia, EKG , rezonans itd.) Na komisję mam się stawić osobiście tak że poinformuję 23 jak to wyglądało. Pozdrawiam.
Slodziaczek pisze: 29 mar 2021 13:31
Viola - myślę, że powoli możesz wypatrywać listonosza. Ja myślałem, że ZUS o mnie zapomniał a tu taka niespodzianka i w maju mnie wysyła.
Pozdrowienia
I się doczekałam , dzisiaj dostałam list z ZUS-u. Zaczynam turnus od 3.05 w Muszynie
Witam , 10 marca zaniosłam papiery do ZUS-u .
23 .03 dostałam pismo z informacją, że 15 .03 miałam zaoczną komisję a dzisiaj dostałam pisemko z datą wyjazdu i ośrodkiem. Jadę do Centrum Rehabilitacji i Profilaktyki w Muszynie.
Pozdrawiam
Slodziaczek pisze: 29 mar 2021 13:31
Viola - myślę, że powoli możesz wypatrywać listonosza. Ja myślałem, że ZUS o mnie zapomniał a tu taka niespodzianka i w maju mnie wysyła.
Pozdrowienia
I się doczekałam , dzisiaj dostałam list z ZUS-u. Zaczynam turnus od 3.05 w Muszynie
Widzisz wyjedziesz szybciej niż ja
Pozdrowionka serdeczne
Witam, ja wypatruje listonosza od 27 pażdziernika 2020r........dostałem decyzję o potrzebie rehabilitacji w systemie stacjonarnym....i czekam i nie wiem jak długo jeszcze poczekam??? Może ktoś ma podobną sytuację?
Ja czekam od czerwca 2020 zadzwoń do ZUS może sobie przypasujesz termin a może i miejsce. Gdybym mogła teraz wyjechać to były jakieś miejsca bo ludzie czasem rezygnują tak samo jak z NFZ dzwoniłam pytałam.
A z tego co tu inni piszą to pewnie jeszcze poczekasz trochę. Najpierw ci co na zwolnieniach czy zasiłkach jadą.