Komisja ZUS
- Yark
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 lip 2018 18:09
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 2 razy
Re: Komisja ZUS
Komisja odbyła się w styczniu 2020. Pierwsze skierowanie miałem do Kamienia Pom. Drugie do Ustronia.Teraz nad morze. Za tydzień , mam nadzieję, będę na miejscu 
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Komisja ZUS
Witam .
Niestety , dziś mój pan listonosz przyniósł złą wiadomość . Pani lekarz orzecznik (ponoć) na podstawie dokumentacji medycznej stwierdziła , że ,,nie jest pani niezdolna do pracy "
.
Nie dość , że trzymali papiery przez dwa miesiące to dopiero teraz ogłosili wyrok i uzdrowili .
Mam 14 dni na odwołanie się czyli tzw. sprzeciw do komisji . A orzekała pani , która jest tylko internistą i lekarzem rodzinnym , pracuje w szpitalu , nieważne w jakim... w każdym bądź razie u nas podrzędnym . Czy taka lekarz zna się na sprawach reumatologicznych , zwyrodnieniowych , pulmonologicznych , układu krążenia , onkologicznych itd ?
Muszę złożyć sprzeciw bo co mi pozostało , nic . Będę walczyć i tyle
.
Tak , jestem rozgoryczona i wściekła i nie ukrywam tego .
Innym życzę pozytywnego załatwiania wszelkich spraw związanych z ZUS-em i pozdrawiam
Niestety , dziś mój pan listonosz przyniósł złą wiadomość . Pani lekarz orzecznik (ponoć) na podstawie dokumentacji medycznej stwierdziła , że ,,nie jest pani niezdolna do pracy "
Nie dość , że trzymali papiery przez dwa miesiące to dopiero teraz ogłosili wyrok i uzdrowili .
Mam 14 dni na odwołanie się czyli tzw. sprzeciw do komisji . A orzekała pani , która jest tylko internistą i lekarzem rodzinnym , pracuje w szpitalu , nieważne w jakim... w każdym bądź razie u nas podrzędnym . Czy taka lekarz zna się na sprawach reumatologicznych , zwyrodnieniowych , pulmonologicznych , układu krążenia , onkologicznych itd ?
Muszę złożyć sprzeciw bo co mi pozostało , nic . Będę walczyć i tyle
Tak , jestem rozgoryczona i wściekła i nie ukrywam tego .
Innym życzę pozytywnego załatwiania wszelkich spraw związanych z ZUS-em i pozdrawiam