Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam szukam osób, które jadą na turnus w terminie od 8.04.21 do Iwonicz Zdrój Wisła opinie są nie ciekawe niestety nie mogę zmienić terminu A wiem z doświadczenia, że mimo złych opini jeśli towarzystwo jest zgrane może być miło. Jadę swoim autem z okolic Lublina jeśli jest ktoś kto jedzie z moich stron zapraszam razem zawsze raźniej
Witam, jeśli nie masz problemów z poruszaniem,to można powiedzieć,że z Excelsiora nie jest tak daleko do centrum.
To duży obiekt i napewno z kimś zakumplujesz się, będzie dobrze.
Załóż swój temat, z Twoją datą.
Adelina pisze: 05 kwie 2021 21:53
Jadę do Iwonicza Zdroju 5 maja. Może ktoś jeszcze tam wybiera się?
Witam. ja również od 5 maja ale sąsiedni Rymanów-Zdrój i zamierzam wpadać do Iwonicza na fajne tężnie solankowe. Skąd Pani jedzie i jaką komunikacją? - pozdrawiam WIKA