Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć Kochani. Piękny, słoneczny i wolny od laptopa dzień. Wiosenne powietrze, ptaszki ćwierkające na krzewach. Bez po oknem mojej kosmetyczki pąki liści wypuścił. Pazurki zrobione, niby fuksja...
Boczek omijam, stracę ten co mam na sobie. Stan na dzisiaj -2.5 kg. Jeszcze... dobra nie powiem
Życzę Wam czego sobie życzycie na dzisiaj.
Co do kubeczka...tez mi się ostatnio jeden idealny w oczy rzucił. Niestety zdjęcie pięknego ciacha wkładanego do piekarnika też...
Trzymajcie się ciepło.
A ja dzisiaj szaleję w kuchni bo jak słonko grzeje to życie jest piękniejsze. Pyrkają rolady
W słonku temperatura w mojej loggi sięgnęła 25 stopni na + a na tym co za kuchennym oknem to 15 stopni.
Niestety po weekendzie będzie ochłodzenie.
Kulinarnie na pogaduchach ,same niespodzianki
Andy skóry serwuje ,boczuś sam zjada
Ewaszka kulinarna , to inna bajka
Z ogrodu wróciłam ,mokro nie przeszkoda
Pogodnie wiosennie ,trzeba plener wykorzystać
Budzi się przyroda ,niech tak pozostanie
Miłego , popołudnia wieczoru
Musiałaś to cały ten tort wywlec do dzieci,Bardzyku
Też mam dzisiaj urodziny i zdałoby się je uczcić kawałkiem tortu
A tak .... smakiem trzeba się obejść