Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zadzwoniłem do Iwonicza do Światowida i aż się wierzyć nie chce ,że turnus 14 dni/1000 złotych (nie całe) rezerwacje są na 2022 rok co prawda ale jeszcze jest trochę miejsc na 2021 . Ciekawe ,że oprócz rezerwacji nie chcą zaliczki . wszystkie oplaty na miejscu w dniu przyjazdu. Skusilem się tym bardziej ,że bez zobowiązań finansowych . Co myślicie o tym ?
Ewasz z tego co wiem, bo dzwoniłem tam z kolegą, to trzeba działać szybko. Na recepcji nam powiedziano, że za dużo miejsc wolnych to już nie ma. Do kolegi oddzwaniali kilka dni temu, żeby potwierdził rezerwację na marzec.
Na sezon letni wszystko już mają zarezerwowane.
No cóż trzeba pomyśleć o tym temacie i to szybko
Jak wszyscy ruszą to nie będzie co rezerwować.
Ewasz Iwonicz jest uroczym uzdrowiskiem
Sztani dziękuję za odświeżenie tematu.