Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam cieplutko wszystkich ....mam skierowanie do Hutnika Tęcza w Wieńcu od 2 stycznia, o kurczę na 28 dni - nie wiem czemu tak długo....Czy ktoś jedzie w tym terminie? Jadę z Gdańska. Proszę o info jak pokoje, o jaki najlepiej walczyć, czy rano dostanę 2 osobowy????? Dzięki za wszelkie info. Ewelina
Cześć !! Hutnik lub Tęcza to dwa osobne budynki ,,,,Hutnik to ZUS ,,,,Tęcza to pobyty sanatoryjne i poszpitalne ,,,musisz być rano i to wcześniej ,,,najlepiej dzień wcześniej opłata za wcześniejszy przyjazd jeśli dobrze pamiętam to 35 zł ale mogło to sie zmienić ,,,Musisz zadzwonić i to sprawdzić ,,,Spróbuj zarezerwować sobie pokój ale dzwoń w godzinach 7-15 w tym czasie jest tam oddziałowa ,,,fajna kobieta sensowna ,,,wiem że można rezerwować ,,,Nie wiem czy dobrze pamiętam ale zdarzają się tam chyba pokoje bez łazienek ,,,są na korytarzach ,,,nie chce cie straszyć ,,,ale lepiej miec pokój z pełnym węzłem sanitarnym ,,,Kurcze teraz doczytałam jedziesz 2 stycznia może nie byc możliwości abyś przyjechała prędzej ,,,Dobra rada dzwoń i to jak najprędzej ,,,,Pozdrawiam ,,,B,,,