Co oglądacie?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Co oglądacie?

Post autor: RudaAndzia »

Max, :lol: :lol:
Nie patrząc na urodę :lol: :lol:
A moim zdaniem najfajniejsza para to Marta i Paweł i ta para ma duże szanse na udany związek, czego z całego serca im życzę :serce:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Czy oglądacie "Rolnika" ?

Post autor: Hipokryt »

... i zupełnie przypadkowo naszym ulubionym programem telewizyjnym stał się "Rolnik szuka żony"" :lol:
A przecież jest już forumowy temat poświęcony temu serialowi viewtopic.php?p=884910#p884910

Ten serial jest mi szczególnie bliski, gdyż dostałem kiedyś taką propozycję:
jan19557 pisze: 24 wrz 2018 19:45 Marek zgłoś się do programu "Kawalerowie do wzięcia' albo "Rolnik szuka zony". Powodzenia.
:lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

RudaAndzia pisze: 09 wrz 2020 15:41 (...)
Jednym z ulubionych programów , o których nie wspomniałam jest The Voice, przepadam za muzyką,
śpiewem i chętnie słucham nowych interpretacji znanych utworów, które przy tym są bardzo ciekawe,
a na dodatek nieraz są żartobliwe recenzje jury, które z pewnością dla uczestników jak i telewidzów stają się świetną rozrywką :P
(...)
Ruda - Miłośników dobrej muzyki na Forum nie brakuje. Twój opis tego programu może być zachętą dla tych, którzy go jeszcze nie znają :D
Wszystkich zainteresowanych pragnę poinformować, że dziś Wielki Finał 11 edycji Voice of Poland :kwiat: :)
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Hipokryt, dziękuję i cieszę się, że nie tylko ja lubię oglądać ten program. Właśnie w tej chwili emocje rosną i z ciekawością oczekuję czy mój faworyt zostanie Głosem tej edycji The Voice.
Czym zostaniemy jeszcze dzisiejszego wieczoru zaskoczeni przez naszych finalistów? Myślę, że emocji nie zabraknie. Miłego oglądania życzę 💖
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

I mamy nowy Voice🎙️
Ruda jestem ciekawy czy to był Twój faworyt?
Mnie osobiście podobała się Ania z gór, ależ możliwości, cudowna dziewczyny :serce:
A to w jej wykonaniu piosenka "Jesteś lekiem na cało zło"
https://youtu.be/Tl_WE5JSnx4
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

.... a wkrótce Voice of Senior :D
Forumowi muzyczni Seniorzy będą zachwyceni już 2 stycznia :lol:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Jak dożyjemy...
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dani optymistyczne spojrzenie w Mikołaja postradała i chyba za dużo myślała, bo czarne myśli po głowie jej chodzą, a szkoda bo najważniejsze, żeby zdrowie było, a wszystkie złe chwile szybko przeminą ;) 8-) :P
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Chyba Wszyscy siedzą przed TV📺 i wszystko oglądają jak leci, bo nawet czasu ⏱️nie mają, żeby nam poopowiadać😊, co ciekawego udało im się ostatnio obejrzeć ;) 8-) :D
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: Czy oglądacie "Rolnika" ?

Max-R pisze: 30 lis 2020 13:15 Dwie fajne pary,życzę im wszystkiego najlepszego.Ilonka super dziewczyna.Co do podstarzałego pana,to oczekiwał pań mlodszych,a wyszło jak wyszło,mnie się podobała nie patrząc na urodę ta tęgawa pani.
Max - doskonale opisałeś aktualną edycję "Rolnika" :lol: Dziś wielki finał i podsumowanie sezonu już za godzinę :D
Jak dla mnie to w tym programie za dużo reżyserii i fałszu, a za mało szczerości i prawdy ;)
Niestety - raczej nie znam się na tym :(

Jednocześnie informuję, że trwa już casting do następnej edycji tego programu. Wreszcie odpowiem Janowi, że nie mam szans, bo nie spełniam kryteriów na kandydata :( jan19557 o tym nie wiedział pisząc te słowa:
jan19557 pisze: 24 wrz 2018 19:45 Marek zgłoś się do programu "Kawalerowie do wzięcia' albo "Rolnik szuka zony". Powodzenia.
ODPOWIEDZ