Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Maryann pisze: 24 paź 2020 16:06
W mojej parafii akurat plebanek ma sam pełne pory i gdyby mógł to by wywalił wszystkich z kościoła... ale nie dadzą się
Oglądałam relację sprzed kościoła do którego już przekroczono limit wejść. Ksiądz tłumaczył, ze jest dyspensa, ze można w domu... na co pani odrzekła, że choćby miała umrzeć na covid to ona musi być na mszy..
Ja tam nie mam nic przeciwko temu, by sobie umierała, tylko niech nie naraża innych, bo to nie po chrześcijańsku zupełnie jest.